Stomatolog Marius Văcaru Iași - pareri

•  
    • 4 mesaje
    15 Feb 2016, 16:50
    6 6
    Evitati pe cat puteti acest medic stomatolog! Iti recomanda din prima implanturi si alte chestii foarte scumpe, nu-ti prezinta si alte alternative de tratament, ba te mai trezesti si cu alte complicatii pe unde ti-a lucrat el! Te ia cu vorba frumoasa pana iti ia frumusel banii, apoi te duci pe la alti doctori sa repare ce-a lucrat el. Aveti grija!
  •  
    • 2 mesaje
    18 Ian 2017, 12:59
    3 1
    Vi-l recomand cu drag pe dl. dr. Vacaru Marius de la cab. Mariodent - un om extraordinar si un profesionist desavirsit. Am facut lucrari dentare cat si implanturi dentare si a fost fff bine nu a durut.Am facut si anestezie intravenoasa si nu am simtit nimic, nu a durut si nici nu m-am umflat.
  •  
    • 2 mesaje
    18 Ian 2017, 13:01
    2 1
    Recomand dr. Vacaru Marius. Este un medic stomatolog deosebit si cel mai important este ca recomanda ce este mai bun pentru sanatatea pacientului si gaseste solutiile cele mai fiabile.
  •  
    • 2 mesaje
    18 Ian 2017, 13:02
    2 1
    Respect dle. dr. Vacaru Marius - Cabinet Mariodent Iasi! Va multumesc pentru rabdare!
  •  
    • 2 mesaje
    18 Ian 2017, 13:05
    2 1
    Multumesc dle dr. Vacaru Marius pentru experienta si indemanarea cu care mi-ati tratat dinti!! Recomand cabinet Mariodent Iasi.