Am scapat de mastoza :)
-
0 0Am promis, unora dintre voi, ca va voi tine la curent in ceea ce priveste tratamentul cu gydrelle phyto.
Ei bine...
Dupa un calvar de mai bine de 2 ani de zile, in care am trait literalmente cu frica IN SAN, am tras concluzia ca tratamentele naturiste sunt de baza:
1. gydrelle phyto (pastile cu extract de muguri de soia), complet lipsite de efecte secundare si contraindicatii;
2. omega 3 (eu am luat o lingura de ulei de in/ pe zi) - alunga depresia si are efect antiinflamator si anticanceros;
3. un pandantiv de cuart roz (amplifica iubirea, stimuleaza sistemul imunitar, mareste puterea de vindecare), purtat mereu la gat, pe un lantisor suficient de lung incat cuartul roz sa stea intre sani;
4. gandire pozitiva ("chisturile o sa treaca, uite cum trec, uite cum dispar"), combinata cu o grija plina de dragoste fatza de sani (spalati cu blandete, la dus, cu geluri delicate, apoi cremuiti cu drag, cu creme placut parfumate).
La mine chisturile nu se mai simt deloc, cu toate ca mai simt usoare intepaturi in zonele unde s-au aflat - prin urmare voi continua sa imi ingrijesc sanii cu aceeasi tandrete.
Asadar, hraniti-va sanii cu suplimentele alimentare de care au nevoie si, mai ales, cu multa iubire.
Eu una am inceput sa cred sincer, dupa toate prin cate am trecut, ca sanii ni se imbolnavesc din lipsa de iubire.
Si, daca altii nu ne dau suficienta, atunci cel mai bine este sa ne-o regasim in noi insene.
-
io nu pot sa zic ca i-am urat, pe undeva chiar mi-a placut de ei asa, mici - dar pe mine, cu totul, tot nu m-am iubit asa cum meritam. si azi asa, maine asa, pana cand sanii s-au prins de manevra si, catraniti, s-au umplut de durere si suparare.
ce pot eu sa le promit acuma este ca o sa caut sa nu uit niciodata lectia pe care mi-au dat-o... -
Donna, imi pare bine ca ai trecut de problema asta atat de grea. Omega, imi pare rau sa aud de sotia ta ca este bolnava. Ii doresc insanatosire grabnica! De ce am postat printre altele: exista numeroase studii (in principal in SUA) prin care au fost demonstrate efectele cancerigene ale produselor cosmetice si de intretinere si ma refer aici la cele care contini derivati ai parabenilor (methylparaben, buthylparaben etc) Daca veti lua de curiozitate, la citit componenta sapunurilor sau gelurilor de dus, veti gasi in cele mai multe cazuri si aceste componente. Deci draga Donna, eu am inceput sa caut sapunuri care nu au in componenta produse cu factor crescut de risc la cancer, pe cat posibil Si asa organismul nostru este extrem de agresat(prin alimentatie, prin poluare etc). Mai mult de atat prefer sa imi prepar singura uleiuri de corp (in general pe baza de ulei de masline in care adaug diferite uleiuri esentiale si sortisoara care crede-ma sunt mai eficiente decat cremele de corp din comert. Va doresc multa sanatate!
-
In general gasesti in farmacii. Sunt mai scumpe si au termen de garantie mai redus. Si la firme cunoscute poti intalni astfel de produse, dar trebuie sa ai rabdare cand mergi la cumparaturi. Sunt cateva geluri de dus la Avon (mai accesibile) de exemplu cel cu extract de nuca, La Bodyshop, La Clinique. La farmacii poti gasi sapunuri cu miere si glicerina. Eu evit pe cat posibil produsele de la Dove, de exemplu. In orice caz, vei vedea ca multe firme cosmetice (in special la parfumurile originale) nu dau amanunte despre componenti. De ce oare? In afara de secretul retetei? Oricum, nu poti sa eviti total ingerarea prin piele a unor produse toxice sau periculoase pentru organism. Trebuie sa fim constiente de asta. Dar daca poti diminua aceste efecte, eu consider ca trebuie sa incerc. Am devenit precauta de cand am avut ceva probleme cu niste alunite, pe care le-am scos chirurgical.
-
donna ma bucur mult si multumesc ca ne-ai spus si noua experienta ta. io ma duc maine la eco mamar in bucuresti si parca vad ca asta o sa am si eu. si pe bune de nu ai dreptate in tot ce zici, eu mereu m-am gandit la exact ceea ce spui tu. nici eu nu m-am iubit prea tare. ne spui si noua de unde ai luat gydrelle phyto? multumesc
-
eu am fost la control si s-a depistat un nodul foarte mic..a spus sa stau linistita si mi-a schimbat anticonceptionalele!
durerea de sani mi-a trecut pentru o perioada de timp dupa care a reaparut si ca urmare am intrerupt anticonceptionalele cu speranta ca o sa-mi treaca!
Nu ma mai dor asa tare, doar uneori cand stau pe burta sau cand sunt foarte obosita si ridic bratul simt o durere sub axila care ma ingrijoreaza!
poate si oboseala,stresul, anticonceptionalele si mai ales lipsa de iubire au contribuit la asta!
Pt ca sunt foooaarte speriata am sa incerc si tratamentul Donnei ...am vazut cristale de cumparat pe internet si ca gydrelle phyto costa 60 lei la farmaciile naturiste
Va doresc multa sanatate tuturor! -
Eu cumpar Gydrelle cu mai putin de 500.000 - se vedere treaba ca pretul variaza de la o farmacie la alta, destul de mult.
Cristal roz mi-am cumparat si eu tot de pe net.
In ceea ce priveste Gydrelle, iata un articol care poate aduce lamuriri pentru cine le doreste:
http://www.formula-as.ro/articol.php?nrrev=456&&codcapp=66&&numecapp=Medicina%20naturist%C4%83&&culoarebgr=5CC46D
(eliminati spatiile goale care apar in link)
o doctorita indianca mi-a scris, in urma cu cateva luni, urmatoarele randuri (care pentru mine au constituit o adevarata revelatie):
Ayurveda says you yourself are very important. Your health is very important for yourself. Specially woman, forgets for herself and devotes herself for being a good wife, daughter and a mother. Ayurveda quotes if you will be healthy at physical and mental level, only then you will able to complete these responsibilities easily. Thus forget everything and take care for yourself only. -
Ai dreptate Donna , in tot ce ai scrsi. Lipsa iubirii de sine da si chisturi de sani, si probleme cardiace si anxietate /atacuri..incerc de mult sa spun tuturor lucrurile astea..Iar gandirea pozitiva este cea care face cele mai mari miracole! Iar cu curtzul roz m ai omorat..asa e dar vezi sa nu uiti sa l cureti cand si cand-sper ca stii cum. bravo tie
-
Draga Donna, ce bine cand iti rezolvi o problema de sanatate
.
Am si eu o intrebare la tine daca sti: am fost diagnosticata cu multi ani in urma de mastoza chistica dar nu am primit nici un tratament. Eu am un exces de estrogeni care a dus la o furtuna hormonala, o dereglare care mi a marit volumul sanilor ajungand dublu fata de starea lor initiala.
Doc. naturist mi a interzis consumul de soia deoarece contine fitoestrogeni (estrogeni naturali). Citisem si eu pe net si nucile la fel si mai sunt.
Deci revin la intrebare: pot folosi med. Gydrelle, sau nu? Omega3 iau mai mereu dar altceva nu stiu ce.
Am citit despre med. si zice ca nu are contraindicatii dar astept raspunsul tau. PUP -
spiroiu, nu stiu raspunsul la intrebarea ta, imi pare rau...
dia, iti raspund pe e-mail, asa cum m-ai rugat.
jass, in ceea ce priveste cristaloterapia si metodele de purificare ale cristalelor: am inceput prin a citi 2 carti scrise de Dael Walker, prezentat ca fiind un renumit cristalo-terapeut. dupa aceea, fireste, curiozitatea m-a indemnat sa caut pe net ca sa vad cat de cunoscut este, in definitiv, acest Dael Walker, ce fel informatii pot gasi despre el si, nu in ultimul rand, daca exista vreun site al lui.
ei bine, uite ce am gasit:
http://www.crystalawareness.com/
pe coloana de linkuri din stanga, da click pe "Light Invocation" si citeste cu atentie - merita!
eu, toma necredinciosul, asa cum sincer m-am declarat deseori pe acest forum, m-am apucat sa-i scriu lui Dael Walker, ca sa il rog sa ma lamureasca in privinta modului cum trebuie inteleasa Invocatia Luminii, ca sa stiu cum sa o traduc in mod corect - mai ales ca, in cartile lui, traduse de persoane diferite, Invocatia, in forma sa originala, suna destul de diferit.
ei bine, spre marea si placuta mea surpriza, Dael Walker mi-a raspuns prompt si cu foarte multa prietenie.
"I invoke the light of God within. I am a pure and perfect channel. Light is my guide" se traduce prin "Invoc lumina dumnezeiasca launtrica. Sunt un canal pur si perfect. Lumina imi este calauza." - unde "lumina dumnezeiasca launtrica" trebuie inteleasa ca picatura de lumina divina pe care Dumnezeu a pus-o in fiecare dintre noi, atunci cand ne-a creat.