Candidoza vaginala

•  
    • 1 mesaje
    2 Sep 2003, 18:02
    0 0
    Spuneti-mi si mie ce tratament a-ti urmat pentru tratarea unei candidoze persistente. Eu am folosit in urma indicatiilor unui medic atrican, polygynax si apoi nizoral si lomexin si infectia tot persista.
  •  
    • 246 mesaje
    2 Sep 2003, 18:28
    0 1
    asemenea consultatii nu se pot da prin internet, pararerea mea. Schimba-ti medicul!
  •  
    • 562 mesaje
    3 Sep 2003, 09:02
    0 2
    Un tratament sigur nu cred ca exista.Este clar ca iti trebuie alt medic.Am avut si eu. Imi trece trei luni dupa care imi reapare. Exista un medicament, dar rau este ca nu mai stiu cum se numeste. Limax cred.Du-te la farmacie si cere medicament pentru candida care este un singur ovul intr-o cutie. Costa in jur de 300.000 lei. Iti garantez ca a doua zi nu mai ai nimic timp de trei luni de zile. Spala-te cu femigin sau bicarbonat dizolvat in ceai de musetel.Igiena corporala trebuie sa fie impecabila si nu face sex neprotejat in perioada aceasta. SANATATE
  •  
    • 790 mesaje
    18 Sep 2003, 15:11
    0 0
    si eu am avut, si era tare rezistenta la toate tratamentele cu ovule si spalaturi si nizoral si tot. am schimbat 5 doctori, pana unul mi-a dat tot un ovul unic, care pe mine m-a costat 600-700.000. nu e acelasi cu cel recomandat de tine, cripis, altfel se numea, am un lapsus acum...
    si m i-a trecut cu ala...dar a recidivat peste un timp. si nu va spun ce dureri am avut la contact in toate lunile cat m-am chinuit cu candidoza asta.
    pana am dat de alt doctor care mi-a recomandat niste ovule mult mai ieftine si CEAI DE GALBENELE CU O LINGURITA DE BICARBONAT.
    asa am reusit sa scap de nenorocire, intr-un moment cand eram deja ingrozita ca nu mai scap, si aproape convinsa ca nu o sa mai pot face dragoste niciodata fara durerile alea ingrozitoare...
    din tot sufletul iti recomand sa te speli cu ceai de galbenele cu bicarbonat. si de 1 an eu nu mai am probleme...nu ma mai spal cu galbenele, ca sunt puturoasa, mi-e lene sa-l fac (ca si e greu tare hehehe), dar cateodata pur intr-un litru de apa 1 lingurita de bicarbonat si ma spal cu irigatorul. mi-am luat unul f mic si dragut si ieftin de la farmacie. e drept tre' sa-l umplu de mai multe ori, dar nu as suporta sa vad un ditamai ligheanul cum am vazut la o prietena de-a mea.

si inca un lucru f important, pe care eu nu-l stiam pana la doctorita asta: trebuie sa te speli cat mai RAR inauntru...eu ma spalam de cateva ori pe ZI, era ingrozita doctorita cand a auzit, mi-a spus ca e si normal ca ciuperca asta nu trecea, ca flora vaginala nu avea timp sa se refaca intre atatea spalari si mediul era propice dezvoltarii ciupercii...
    mi-a "ordonat" sa ma spal cel mai devreme din 2 in 2 zile. pe mine m-a socat, in primele zile ma simteam ca dracu, va dati seama, obisnuita sa ma spal de mai multe ori pe zi, dar m-am linistit acum. ma spal numai la exterior des, inauntru din 2 in 2 zile.
    de fapt prima data doctorita asta mi-a spus ca trebuie sa te speli inauntru 1 DATA PE SAPTAMANA. era sa cad jos de pe scaun...eu habar nu aveam...
  •  
    • 562 mesaje
    20 Sep 2003, 12:48
    0 1
    Kappa ca de obicei cand citesc ceea ce scri ma faci sa zambesc. Esti o tipa super. Imi pare bine ca te cunosc. Multumesc am sa tin seama de sfatul tau. Eu nu ma spal atat de des cu irigatorul. Cam odata pe saptamana si foloseam femigin. Mai rau este ca la un moment dat am transmis tampenia asta si prietenului meu care s-a tratat si a trecut si nu a mai aparut. In schimb mie, da. Voi face exact ce mi-ai spus. Te pupici. Am sa iti trimit un mesaj privat.
  •  
    • 562 mesaje
    20 Sep 2003, 12:49
    0 0
    Kappa ca de obicei cand citesc ceea ce scri ma faci sa zambesc. Esti o tipa super. Imi pare bine ca te cunosc. Multumesc am sa tin seama de sfatul tau. Eu nu ma spal atat de des cu irigatorul. Cam odata pe saptamana si foloseam femigin. Mai rau este ca la un moment dat am transmis tampenia asta si prietenului meu care s-a tratat si a trecut El nu mai are probleme. In schimb eu, da. Voi face exact ce mi-ai spus. Te pupici. Am sa iti trimit un mesaj privat.
  •  
    • 562 mesaje
    20 Sep 2003, 12:51
    0 1
    Ce aiurita sunt!!! Am trimis mesajul de doua ori. Poate din cauza ca este sambata si eu sunt la birou.Va pup.
  •  
    • 562 mesaje
    22 Sep 2003, 10:32
    0 0
    Fetelor am aflat un lucru aproape incredibil!!!!! Aseara am fost in vizita la niste prieteni si am cunoscut un medic, sef de sectie la spitalul CFR.Este medic patolog, se ocupa printre altele si cu analize de laborator.Din discutii in discutii ce credeti ca am aflat? Candida care recidiveaza perioade indelungate poate duce la aparitia cancerului!!!!!L-am intrebat cum este posibil asa ceva. Mi-a spus ca in momentul in care iti apare candida nu este suficient un singur tratament chiar daca te vindeci pe moment. Trebuie sa repeti analiza si tratamentul periodic,deoarece in timp se produc niste leziuni care nu pot fi descoperite decat in laborator. Cu timpul acestea provoaca cancer. A incercat sa ma convinga sa-mi fac testul PAPANICOLAU. Si recomanda acest lucru tuturor femeilor. M-a speriat ingrozitor. Voi ce parere aveti de chestia asta?
  •  
    • 83 mesaje
    23 Sep 2003, 09:08
    1 0
    Am facut si eu Papanicolau, este chiar usor, se ia mostra de tesut dinauntru...
    Dupa o anumita varsta e musai sa il faci o data pe an.
    Eu insa primisem un sfat de la o prietena (tipa cam la 45 ani si cu 2 copii), care spunea ca macar 1 data pe an ar trebui facute spalaturi vaginale macar 1 luna(in fiecare zi), alternativ: o zi cu ceai(amestecate de toate), o zi bicarbonat, dupa aceea ramane la o data pe saptamana.
    Eu nu m-am apucat de tratament, avand in vedere ca am avut si o cauterizare, nu stiu inca cum sa-mi fac igiena in continuare.Doctora mi-a spus ca ar trebui ovule, nu ceai.....(sa cred ca toti doctorii se gandesc la bani?), asha ca nu am stiut de ce sa ma apuc..
    V-am pupit.
  •  
    • 562 mesaje
    23 Sep 2003, 13:32
    0 0
    Zuzen depinde cat timp a trecut de la cauterizare. Ce ovule ti-a recomandat? Pentru ce? Daca a trecut destul timp eu cred ca ar trebui sa urmezi sfatul lui Kappa. Ceai de galbenele cu o lingurita de bicarbonat.Nu are ce sa-ti faca rau. Numai bine.
  •  
    • 2 mesaje
    27 Iun 2006, 19:37
    0 0
    Eu am o candidoza care imi reapare in mod regulat. Am urmat un tratament cu niste ovule, Macmiror se numesc si mi-a trecut. Mi s-a parut miraculos. Dupa ceva timp, am racit si am luat ciprinol, care a favorizat aparitia candidei. Acum ma zbat iar sa scap de ea. Am urmat acelasi tratament cu macmiror. Trebuia sa pun in prima zi un ovul seara si unul dimineata, si timp de alte 6 zile cate unul seara...In ultima zi, a 7-a, am omis sa-mi mai pun ovulul, credtzi ca are vreo legatura ca senzatia aceasta insuportabila mi-a reaparut?...Eu nu simt dureri la contactul sexual, dar am o senzatie de disconfort, ca o usturime pe tot parcursul zilei. Si simt nevoia sa stau in apa fierbinte, desi se spune ca nu e bine..Daca avetzi vreun sfat, il astept cu mare placere
  •  
    • 2 mesaje
    27 Iun 2006, 19:39
    0 0
    mai am o intrebare..voi la ce spital sau doctor va facetzi analizele?
  •  
    • 215 mesaje
    28 Iun 2006, 16:28
    0 0
    candidoza vaginala este favorizata de utilizarea antibioticelor; cu cit acestea sunt mai puternice, cu atit flora intestinala buna este mai afectata, si nu mai poate frina inmultirea acestei ciuperci, candida.
    In concluzie, candidoza poate aparea oricind, pe fondul slabirii imunitatii organismului, prin distrugerea florei intestinale bune si prin contact neprotejat; este important deci ca si partenerul sa urmeze tratamente simultan.
    Aceasta boala poate fi rezolvata si cu ajutorul produselor naturale. Pt detalii acceseaza locweb@flash.ro
  •  
    • 5 mesaje
    28 Iun 2006, 18:45
    0 0
    Buna!
    Fetelor, am avut problema asta 5 ani. am folosit si ovule si spalaturi cu tantum rosa ...toate o porcarie. mi-a trecut cu clotrimazol solutie. (nu ovule). te ungi in fiecare seara timp de 2-3-4- saptamani. daca e dezvoltata candidoza la inceput te ustura (10 min)2-3 zile. da-te si inauntru dar numai dupa 2-3 zile ca altfel te urci pe pereti. bafta!
  •  
    • 5 mesaje
    28 Iun 2006, 18:47
    0 0
    si partenerul meu s-a dat cu solutia aia. si a fost super ok. costa 20.000 lei o sticluta