Candida
-
24 Ian 2016, 04:340 0Buna fetelor, stiti un remediu ok pt candida? Sunt plina de ea..am pana si anexita si candida orofaringiana si gingiile imi sint umflate... iau fluconazol dar doar se amelioreaza plus ca azi ma intepa ficatul deja... am auzit ca uleiul de cimbru e bun? Oare functioneaza sistemic? Fluconazol trebuia sa iau 150 mg 14 zile...dar am luat 5 zile apoi de sarbatori am intrerupt ca ju gaseam farmacie deschisa apoi am reinceput sa iau si iar am intrerupt ca imi era rau....si acum iar iau la insistenta doctoritei, mi a spus sa nu opresc ..sa ma hidratez sa mananc bine si sa ma odihnesc...dar rezultatele apar greu sinreactiile adverse sunt aiurea...
-
24 Ian 2016, 04:53Deci am luat 5 zile fluconazol 150 pana de craciun...apoi de pe 1 ianuarie inca 5 flucinazol 150 si am oprit ca mi era rau.... apoi de pe 16 ianurie 4 fluconazol 150 si apoi de 100 si inca iau dsr nu mai pot ca ma inteapa ficatul...le am luat cam disociat dar cred ca e destul pana la urma, oricum actioneaza cateva zile si dupa aia
-
22 Apr 2016, 17:21Draga Alexxinna, dupa ce iti rezolvi problema, ar trebui sa faci si cateva cure cu suplimente naturale. De exemplu, Ginostema de la Biosunline ar putea sa te ajute sa-ti intaresti sistemul imunitar, astfel incat organismul tau sa poata lupta cu infectiile mai eficient. il gasesti aici: https://www.biosunline.ro/produs/ginostema/ Pe mine m-a ajutat de fiecare data cand am avut nevoie.