Lipsa de magneziu
-
19 Feb 2007, 14:440 0La ultimele analize mi-a aparut o usoara carenta de magneziu: 1,83 mg/dl. (normal fiind, din ce am citit, 2-4 mg/dl.).
Am cautat si eu pe internet si observ ca am simptomele unei carente de magneziu: senzatie de lipsa de aer, usoare furnicaturi si amorteli ale membrelor, palpitatii, iritabilitate, mai ales la zgomote, glicemia cam mica, desi mananc multa ciocolata. Am gasit si "sindromul premenstrual" printre simptome. Eu am avut dureri la ciclu dintotdeauna, dar parca ultima data m-am simtit foarte rau. Pe langa durerile si greata obisnuite, resimteam foarte puternic aceasta lipsa de aer.
Abia astept sa trec de ciclu, ca sa merg la hematolog. Mi-am luat trimitere la Clinica de Hematologie Coltea.
Se mai confrunta cineva cu astfel de probleme? -
5 Aug 2007, 23:32da..si eu am aceeasi problema...adik aceleasi simptome,la analize mi a iesit glicemia f mik,iar eu mananc multe dulciuri...n am stiut exact dak este lipsa de Mg,Fe sau Ca...dar am aceleasi simptome,mai ales inainte de ciclu.dak gasesti vreun remediu cv tine ma la curent plss