Nu stiu ce sa fac !

•  
    • 133 mesaje
    18 Feb 2007, 21:20
    0 0
    Buna fetelor
    Am si eu o intrebare : de curand am aflat ca am un chist la ovarul drept de 4.5 cm si medicul mi-a dat tratament cu anticonceptionale 3 luni .
    Cunosc fete care au luat anti si nu au scapat de chist , dar cunosc si o singura pers care a scapat de la anticonceptionale
    Nu stiu ce sa fac sa mai iau in continuare sau nu ? Am luat decat o luna si nu prea imi fac bine la stomac , pt ca eu am gastrita si orice anti as lua nu imi face bine .
    Eu vrau un bebe , sunt casatorita si ne dorim un bebita '
    Ce ma sfatuiti ?
    Multumesc !
  •  
    • 1022 mesaje
    18 Feb 2007, 21:43
    0 0
    si eu am avut chist am luat 3 luni pastile si s-a resorbit.parerea mea e sa iei 3 luni vezi cum sta treaba si poti ramane gravida dupa.
  •  
    • 6 mesaje
    19 Feb 2007, 15:05
    0 0
    nu este neaparat nevoie,adik nu sunt in masura sa zic dk este bun acest tratament.eu am avut mai demult si mi-a dat doar niste pastile si dupa un an a disparut!Doamne ajuta sa fie si la tine bine!iti multumesc ca mi-ai rasp la mesaj,iar bebelu...nu stiu cum vor merge lucrurile,mi-e tema sa nu regret prea tare decizia,oricare ar fii ea!pupik
  •  
    • 366 mesaje
    22 Feb 2007, 08:23
    0 0
    in formula AS am citit undeva un tratament natural despre chist ovarian,nustiu unde exact dar merita cautat ma gandesc.Bafta!!!
  •  
    • 133 mesaje
    22 Feb 2007, 09:24
    0 0
    Va multumesc f mult tuturor pt mesajele voastre ...
    Am sa caut in As poate gasesc ceva , si mama mi-a zis de o reteta naturista cu propolis am sa incerc si cu propolis
    Vreau sa scap odata de chistul asta ca nu mai pot ce dureri ingrozitoare am din cauza lui
    Multumesc inca o data
    V-am pupat pe toate!
  •  
    • 133 mesaje
    22 Feb 2007, 09:25
    0 0
    Ms pt ras , dar chistul tau cati cm avea ?
    Ma bucur f mult ca ai scapat de el
  •  
    • 215 mesaje
    22 Feb 2007, 10:35
    0 0
    Cel mai potrivit pentru tratarea chisturilor ramin tot produsele naturale, care reechilibreaza organismul, adica inlatura tocmai ce a dus la formarea chisturilor. Pentru informatii personalizate va astept pe sanweb@flash.ro.SANATATE!!!!
  •  
    • 3 mesaje
    22 Feb 2007, 15:42
    0 0
    Buna,
    Am avut si eu un chistuletz pe la 12 ani. Era destul de maricel si am avut 2 variante- operatie si anticonceptionale. Am ales varianta 2 si am facut bine pentru ca am scapat de el, dar am facut si rau ca am devenit dependenta de ele.
  •  
    • 85 mesaje
    22 Feb 2007, 18:54
    0 0
    si mie in urma unei ecografii mi s-a depistat un chist pe ovarul dr, tot de 45 mm... eram ingrozita...ma vedeam deja operata si fara copii in viitor ......dar mi s-a prescris duphaston (3 luni) si in paralel am luat niste tincturi naturise....ce auzisem si eu ca poate face bine (am mers pe principiul ca rau nu-mi pot produce)......si uite-ma dupa 4 luni fara chist .... normal ca fiecare organism poate reactiona diferit la acelasi tratament, dar se pare ca la mine a fost ok
    Sanatate !!
  •  
    • 133 mesaje
    22 Feb 2007, 20:05
    0 0
    Ms de ras
    ce tincturi ai luat ? zimi si mie cum se numesc te rog
    La alte pastile inafara de anticonceptionale imi este cam frica sa apelez , insa la produse naturiste ..... nu ar fi nici o probl
    Astept ras tau