vreau sa-l pastrez
-
18 Feb 2007, 18:180 0va multumesc ca mi-ati raspuns!Problema e ca tatal ma ameninta cu moartea si aflu abia acum ca are si o presupusa iubita si ea insarcinata.Sunt oameni ft bogati si imi distrug viata dk nu renunt!Ce voi face,parintii nu prea masustin,is disperata!
-
18 Feb 2007, 21:18eu zic sa te gandesti foarte bine, nu sunt pentru intrerupere de sarcina dar daca nu ai sustinere din nici o parte va fi un copil chinuit, fa ce e mai bine pentru tine si pentru el daca il pastrezi.
un copil e o mare bucurie dar trebuie sa aibe si o familie fericita. -
18 Feb 2007, 21:23Salut
Parerea mea este sa te gandesti fffffff bine , numai de tine depinde viata ta si a acestui copil .Chiar daca nu ai sustinerea parintilor , dar tu te simti in stare sa mergi mai departe si bineinteles ai si suport financiar atunci pastreaza copilul.
Gandeste-te bine , poate reusesti sa ii faci pe parintii tai sa inteleaga situatia ....
Multa bafta -
19 Feb 2007, 00:21Daca 87 este anul nasterii tale nu cred ca esti la varsta potrivita sa ai un copil...Implica prea multe responsabilitati si daca nici cu familia nu te intelegi bine sa nu urmeze alte necazuri.Nu poti avea un serviciu bine platit deocamdata etc..Gandeste te bine ce faci.