Ajutor in tratarea si vindecarea unei fisuri anale

•  
    • 1 mesaje
    27 Dec 2015, 18:09
    1 0
    Buna seara, Daniela este numele meu. Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un sfat. Cum intru in contact cu doamna care semneaza cu numele scri,care vorbeste despre un tratament homeopat privind tratarea si vindecarea unei fisuri anale.
    Aceasta i-a aparut sotului meu dupa ce a folosit supozitoare impotriva hemoroidului exterior.
    De o luna sotul meu s-a tratat de un hemoroid trombozt exterior, in urma consultului medical facut la un medic chirurg care i-a prescris detralex si supozitoare proctolog. Dupa folosirea supozitorului a aparut fisura anala. In aceasta perioada sotul meu si-a schimbat dieta, consumand tarate de grau cu iaaurt dimineata, o supa la amiaza, 8 clementine i 8 cani de ceai de coada soricelului zilnic. Totodata igiena si- asigura facand dusuri cu apa domoala catre rece in zona anusului dupa fiecare scaun si in general de 3 ori pe zi. In timp hemoroidul s-a resorbit fiind acum cat un varf de unghe, insa fisura acea uneori il ustura in zona anusului. Medicul de familie spunand ca fisura reenta se vindeca pe baza de dieta, igiena si ungerea zonei cu crema de galbenele si tataneasa. O rog pe doamna ca posteaza sub denumirea scri sa ne ofere sfatul privind tratamentul homeopat pe care dansa l-a folosit. Multumesc mult, Daniela, dana_cdana1@yahoo.com