cancerul de san
-
17 Feb 2007, 21:570 0Am o nelamurire... Am 19 ani si zilele trecute am descoperit un nodul in partea inferioara a sanului drept. Poate fi cancer? Va rog sa-mi rasp. La medic mi-e frica sa merg din cauza diagnosticului pe care mi-l poate da...
-
17 Feb 2007, 22:22da, poate fi si cancer, asa ca du-te mai repede la dr! nu inteleg asta cu "mi-e frica..."
-
18 Feb 2007, 01:25si eu am avcut ca si tine un nodul tot in partea dreapta..pe care l-am tinut cam doi ani in tratamente pe la toti doctorii din tara..dar nu a cedat...a trebuit sa-l operez...am fost chiar la dr. Lascar la bucuresti..la chirurgie plastica..ca am zis sa nu-mi ramana cicatrici...si nici nu mi-au ramas..nu se vede nimic...si nici cancer nu a fost..si nici la tine nu cred ca este..e ceva destul de obisnuit...dar trebuie sa mergi totusi la doctor...si cat mai repede..ca in timp nu se stie...dar 90% nu e nici un cancer..bafta
-
18 Feb 2007, 10:27Probabil este o dereglare hormonala care este bine sa fie tratata.Mergi la medic si cere si o ecografie a sanului.Indiferent de natura nodulului daca ti se recomanda extirparea lui consulta-l pe prof.dr.Blidaru Alexandru.la Pro Estetica.Nu trebui sa te sperii ca este medic oncolog,este expert in orice problema a sanului si este un om deosebit.Intra pe proestetica.ro.Nu intra in panica ptr.ca la varsta ta sunt frecvente tulburarile hormonale.Talida67