despre bebelusul tau

•  
    • 6 mesaje
    16 Feb 2007, 19:13
    0 0
    am si eu o problema.am rh negativ si stiu k primul bebe e sanatos,ma intreb ce sanse sunt ca al doilea sa fie tot bine?eu sunt in sapt a 10 de sarcina,si nu vreau sa fac avort,desi am 19 ani si 8 luni si merg si la facultate.
  •  
    • 1022 mesaje
    16 Feb 2007, 21:26
    0 0
    stiu ca dupa nastere se face o injectie ca sa pregateasca mama pentru o alta sarcina, nu stiu exact in ce consta dar stiu pe cineva care a nascut 2 copii sanatosi, asta e metoda noua.
    mama a nascut tot 2 copii perfect sanatosi, si cu rh neg.
  •  
    • 231 mesaje
    16 Feb 2007, 21:46
    0 0
    Knu, sa nu cumva sa renunti la sarcina!!!E foarte posibil sa nu mai ai alta, asa cum e foarte posibil sa mai faci si altii copii in afara de primul...In Rh negativ,nu e foarte usor,plus ca dupa un avort poti ramane cu infertilitate.Prima sarcina intotdeauna se pastreaza.Eu nu am recurs la nimic,numai ca prima sarcina a fost o extrauterina si acum e foarte greu sa am un bebe....de aceea iti spun sa nici nu-ti treaca prin cap,oricat ar fi de greu...facultate mai faci,casa, cariera, dar copii nu faci cand vrei.Sper sa fi o mamica fericita, mai ales ca vei fi tanara si frumoasa!!!
  •  
    • 126 mesaje
    17 Feb 2007, 00:34
    0 0
    rh este o proteina care lipseste pe linie genetica in proteina sangelui persoanei respective
    la femei lipsa acesteia permite sistemului imunitar in timpul sarcinii sa "atace" fatul considerandu-l corp strain
    pentru prima sarcina nu este nici un pericol, preventiv se recomanda totusi supravegherea prin testarea nivelului de anticorpi materni in luni tinta:3, 5 si 7
    pentru sarcina nr 2, in functie de raspunsul matern la prima sarcina, programul de supraveghere este mult mai strans si complex:testari mult mai dese (in fiecare luna) etc. Oricum programul il pui la punct impreuna cu medicul de familie si ginecologul tau.
  •  
    • 1022 mesaje
    18 Feb 2007, 09:14
    0 0
    knu, iti doresc o sarcina usoara, sa ai un bebe sanatos si felicitari!!!!esti o viitoare mamica curajoasa!
    cand vezi bebelusul nu se compara cu nimic in lumea asta e un sentiment minunat!
  •  
    • 133 mesaje
    18 Feb 2007, 21:33
    0 0
    Asa cum ti-au mai zis si celelalte fete sa nu cumva sa renunti la sarcina ......... e cam complicat cu Rh sa poti duce o a doua sarcina , s-ar putea sa nu mai ramani deloc gravida si nu cred ca ti-ar placea asta
    Eu imi doresc din suflet un bebe , dar am unele probl si acum le tratez
    Nu conteaza varsta , important e ca tatal copilului sa fie alaturi de tine si sa isi doreasca si el copilul acesta
    Sper sa te gandesti bine
    Multa bafta si sanatate