Psihoterapeut bun in Arad?

•  
    • 2 mesaje
    24 Nov 2015, 16:08
    0 0
    Buna ziua, sunt din Arad si am nevoie de un psihoterapeut. Imi puteti recomanda un psihoterapeut bun?
  •  
    • 9 mesaje
    13 Dec 2015, 10:04
    0 0
    Buna ziua la toti ,
    acum ca sunt sanatoasa si nu mai fac nici atacuri si nu mai am nici simtomele descrise si de voi(incordari , frica de a iesi din casa, atacuri , tensiune, palpitatii etc), va explic cum m-am tratat .Am facut terapia complexa a anxietatii, de 4 saptamani , descrisa mai sus de Felicia.
    Mai intai pot zice ca atacurile de panica , anxietatea nu e boala fizica , ci boala gandurilor,Nu le trateaza nici medicamentele , nici plantele , nu sunt cauzate nici de lipsa de calciu sau magneziu si nici nu se trateaza cu medicamente de nici un fel,Trebuiesc tratate aceste ganduri negative care vin din amintiri din trecut , sperieturi , rani sufletesti, fapte urate din copilarie ale parintilor,Bolnavul este blocat pe boala , adica traieste in continuu in frica de a face atacuri, deci blocaj, intretinut prin vaietare , povestire , citire a bolii altuia pe forumuri,etc.Deci , in terapie se schimba blocajul trecand pe pozitiv,( prin metode),Apoi, se curata energetic fizicul si mentalul , dandu-i mintii ideea de a fi bine sanatos(autotratamet_metoda)., seara si chiar ziua.Se face o calatorie -metoda in viata , scotand la iveala suferintele -amintirile neplacute , care se elimina prin alta metoda ,Odata stiute cauzele , suferintele, se aplica alta metoda de stergere din minte a suferintelor (amintirea ramane dar suferinta dispare).Se trece , la imprimarea subconstientului cu idei pozitive , asa cum doresti sa fii, Ai crede ca iti trebuiesc ani de zile dar nu , totul se petrece f repede adica intr-o luna tecand pe ganduri pozitive fara amintiri negative dureroase , intri pe alta frecventa ,, dormi linistit , esti optimist.Terapeuta doatr iti da metodele pe email , le citesti , le faceti odata impreuna la telefon, explica , apoi singura.Te sustine energetic cand cauzele bolii ies la suprfat sub forma de tristete , plans , mancarime , balonare .Se pastreaza zilic legatura cu terapeuta dar lucrezi tu singur cu mintea ta ,nu e nici o autosugestie , se aplica doar chestii din fizica cuantica , Se face o luna , ca atat are nevoie mintea omului sa preia imaginea sau ideea buna. In primele 10 zile poti face un atac sau 2 de intensitate f f mica sau nu se mai fac deloc,Da este putin efort din partea pacientului , dar e placut adica sunt metode scurte , chiar simpatice , le faci razand,Plata este cam cat 7-8 sedinte la pshiholog (care te rascoleste si te lasa mai agitat ca inainte).Acum , daca doriti sa fiti bine sa sa nu mai manifestati simptome , am scris adresa de email a mea , si-mi puteti scrie daca doriti sa faceti terapia dar va rog nu-mi scrieti asa cum fac unii , si imi scriu vreau detalii, sau dar tu ce tratament ai facut , dar acum esti bine, vrei sa ne intalnim , imi dai telefonul tau sa vorbim etc .Astept email doar de la cei care doresc sa se vindece prin terapia prin care m-am vindecat si eu ,Va doresc sarbatori frumoase , fara boli.Sa fiti sanatosi!!!