lipoame de grasime

•  
    • 2 mesaje
    16 Feb 2007, 13:18
    1 0
    cine a mai avut asa ceva?sunt ca un fel de bube mai mari , umflate de culoarea pielii, tari la pipait, inestetice.sotul meu le-a operat o data pe cele de pe maini dar au aparut din nou. nu stim ce sa mai facem.acum as apela la tratamente naturiste ca nu au nici un efect nociv.ce parere aveti?vreau idei de tratamente naturiste. eu am gasit unul cu ulei de ricicn, unguent cu galbenele, crema spirulin. ce parere aveti?
  •  
    • 173 mesaje
    16 Feb 2007, 15:42
    0 0
    Din ce cunosc eu, aceste lipoame apar atunci cand nivelul colesterolului din sange depaseste cu mult nivelurile admise.Daca se fac pe piele atunci trebuie tratament pentru scaderea colesterolului altfel vor persista acolo.Cum se echilibreaza in corp nivelul de colesterol asa se vor retrage si lipoamele.Aveti grija la mancare o dieta anti grasime face minuni.Multe fructe si legume
    proaspete.
    Dar si mai eficient ar fi un tratament prescris de medic ptr colesterol marit.

Problema e din interior degeaba le ungeti cu creme de orice fel.Nu pierdeti timp cu ele!!!
  •  
    • 199 mesaje
    17 Feb 2007, 12:11
    3 3
    Din pacate, dieta fara colesterol nu ajuta la nimic.E vorba despre predispozitia genetica.De ce spun asta?
    Eu am 55 kg la 1.72 si de 7 ani nu mai manan cu grasimi si totusi am lipom.L-am operat deja de trei ori dar el se reface in acelasi loc.L-am operat si clasic si cu laser- 3 operatii in 3 ani si degeaba.
    Am incercat tratamente naturiste de toate felurile si nici un rezultat.
    Imi pare rau ca te dezamagesc insa cred ca este ceva ereditar.
  •  
    • 357 mesaje
    17 Feb 2007, 22:32
    0 0
    nu stiu daca neaparat eraditar - parintii tai au asa ceva? - cat o pb de metabolism.
    am o colega f tanara, care mananca extrem de cumpatat, evita orice grasime, si are un colesterol ca al unui batran de 75 de ani-asa i-a zis dr...
  •  
    • 199 mesaje
    18 Feb 2007, 09:18
    1 1
    Mama mea avut lipoame dar nu i s-au reformat atat de repede ca in cazul meu.Oricum in cazul ambelor , lipoamele se formeaza in zona fetei.
    Iar eu am colesterolul mic.
  •  
    • 47 mesaje
    20 Feb 2007, 07:15
    0 0
    Si eu am asa ceva dar in cap si trebuie sa ma operez,tatal meu a avut asa ceva asa ca nu e vb de colesterol etc,acolo este grasime iar cu timpul se maresc iar eu cum le am in cap pe locul lipomului nu o sa mai creasca pai si oricum la operatie trebuie sa ma tunda in zona de acolo,in orice caz fara operatie nu se duce clar.Si mie mi-e frica de operatie de nu mai pot dar trebuie pt ca mereu cand pun mana in cap si vad ca s-au mai marit ma ingrozesc si nu imi place mai ales dc pune altcineva mana si nu stie ce am va dati seama cum reactioneaza.Pupici
  •  
    • 1 mesaje
    25 Aug 2011, 15:41
    0 2

Buna,am aceeasi problema cu lipoamele astea.faza e ca pe mine aceste lipoame ma dor,cateodata ma dor fara sa le ating.Am o explozie de lipoame de la brau in sus.Ma gandesc ca din cauza lor am probleme si cu inima,exact in zona inimii am niste lipoame.unelea depasesc 4 cm,cam mare zic eu.

•  
    • 500 mesaje
    25 Aug 2011, 21:32
    0 0
    mare grija si la ce mancati ....fara grasimi