Dieta vegana – moda sau necesitate?

•  
    • 17 mesaje
    3 Nov 2015, 10:46
    0 0
    Buna,

De la inceputul anului am inceput o dieta vegana. Motivele adoptarii ei s-au tot adaugat, incepand cu  sanatatea, slabitul, continuand cu drepturile animalelor si acum cu protectia mediului. Mi se pare ca acest tip de dieta si mai departe, acest stil de viata e raspunsul multor intrebari si probleme actuale. Mi-as dori sa cunosc cat mai multi dintre voi, care sunteti sau vreti sa deveniti vegani, sa aflu care sunt motivele si mai ales ce probleme intampinati.

Eu una sunt foarte pofticioasa si inca profund atasata de tipul calsic de alimentatie, asa ca sufar de faptul ca in comert nu gasesc mai multe alternative la cascaval, la burgeri etc.

Imi este teama sa nu am carente in alimentatie. Voi cum va diversificati feluri de mancare in asa fel incat sa acoperiti toate grupele?

Multumesc mult! 
  •  
    • 20 mesaje
    3 Nov 2015, 10:51
    0 0
    Buna ziua, Adriana!

Eu sunt putin reticenta la dieta vegana tocmai din cauza faptului ca nu stiu de unde poti acoperi toate carentele. Sunte de parere ca trebuie sa mergi si la un nutritionist care sa iti dea bazele si sa te initieze in alimentatia vegana. Ti-o recomand pe nutritionista familiei mele - Dr. Luminita Florea, diabetolog si nutritionist, centru ProVita. Mi-ar placea sa ne tii la curent cu ceea ce afli .

Sanatate,
    Ileana
  •  
    • 5035 mesaje
    3 Nov 2015, 15:00
    3 1
    Mesaj şters de administrator