tratament naturist pentru amenoree
-
1 Sep 2003, 11:500 0M-am gandit sa deschid acest subiect de discutii pentru ca de doi ani de zile sufar de dereglari de ciclu menstrual, care pana la urma au dus la disparitia completa a acestuia. In urma unor analize hormonale am aflat ca ovarele mele sunt imbatranite si trebuie sa iau anticonceptionale Logest. Dupa acest tratament ma simt foarte bine, simtomele pe care le aveam inainte (bufeuri, nervozitate, insomnii) au disparut. Intrebarea mea este daca aceste anticonceptionale au efecte negative si care ar fi ele ?
As vrea sa incerc si un tratament naturist pe baza de tinctura de branca ursului, am auzit ca are efecte miraculoase.
Rugamintea mea este sa-mi spuna cineva daca a luat acest tratament pentru aceeasi problema si care ar fi acesta, pentru ca eu am gasit doua feluri de tratament dar nu stiu pe care sa-l iau.
Daca incep cu tinctura mai iau anticonceptionale ?
Am uitat sa va spun ca am o fetita de 11 ani si as mai dori sa am un copil. Dr.endocrinolog mi-a spus ca nu prea mai sunt sanse. Eu totusi incerc !
Astept sfaturi de la voi.
Cu drag blondi. -
9 Sep 2003, 08:16Napraznicul - sub forma de ceai sau capsule te poate ajuta mult. Mai multe informatii gasesti pe forumurile de pe www.desprecopii.ro si www.mami.ro, eu acolo am gasit acest tratament Bafta si multa sanatate!
-
11 Sep 2003, 14:23Am gasit si eu pe WWW.desprecopii.ro si mami.ro sfaturi si retete insa nu stiu ce sa fac cu anticonceptionalele daca incep tratamentul naturist, sa le mai iau sau nu !!
-
31 Ian 2004, 09:16daca ati fost la un medic endocrinolog si va prescris un tratament si va simtiti bine de ce sa-l intrerupeti si sa incepeti un tratament naturist?nu precizati cati ani aveti.puteti sa luati vitamina e 10-15 zile pe luna.dozarile hormonale sunt foarte sugestive in cazul dumneavoastra,adica sa stiti daca glandele dumneavoastra lucreaza la parametrii normali.cu asa ceva nu-i de glumit.daca sunteti din bucuresti vo recomand pe dr.fraga paveliu medic endocrinolog,cadru universitar ,redactor la revista infomedica.sfatul meu ,nu va neglijati,oricum cred ca aveti pana in 35 de ani,deci foarte tanara pentru asa afectiuni.va doresc sanatate!