analize sange! raspuns, va rog
-
15 Feb 2007, 11:250 0buna,
va rog mult, am rezultatele fratelui meu.
as dori sa-mi raspundeti, cele care sunteti in domeniu, sau care ati avut asa ceva:
VSH 83 MM/H
GLICEMIE 93 MG/DL
FIBRINOGEN SERIC 248 MG/DL
ASLO 50 U1
vi le-am dat pe toate pt a putea face o legatura intre ele.
astept raspuns
va multumesc mult -
15 Feb 2007, 15:41cred ca trebuie sa dai fuga la medic sa ti interpreteze nu aici pe forum..totusi..!!
-
15 Feb 2007, 17:17analizele trebuie vazute de un medic, dar pentru a te orienta, verifica linkul de mai jos. dar trebuie mers la medic pentru ca sint valori crescute.
http://www.sanatateata.com/de-retinut/analize-medicale.htm -
15 Feb 2007, 23:42Nu pot fi interpretate decit in context clinic!! Eu sunt medic, si tot nu-ti pot spune prea mult vazind doar aceste analize - decit ca VSH-ul este destul de mult marit si ca e posibil ca, undeva in organism, sa existe un focar infectios/inflamator/tumoral/. Sau: anemie/disproteinemie/paraproteinemie. Sau: postoperator/etc. Celelalte -glicemia, ASLO, fibrinogenul sint in limite normale. Dupa cum vezi, desi le-am interpretat, nu te-am lamurit prea mult, pentru ca nu se poate pune nici un diagnostic, nici lua un tratament doar pe baza acestor 4 valori! Ii recomand fratelui tau un consult de specialitate pe baza recomandarii pe care i-o va da medicul de familie.