"Mamici sau Viitoare mamici din Cluj" !
-
15 Feb 2007, 10:190 0Salut! As dori sa vb cu voi viitoare mamici sau actuale, care au nascut in Cluj la Clinica Ginecologie I. Va roog !!! (In special daca stiti ceva de dr.Chetrar Zvetlana de la Cab.UNIMED, str.Bucuresti)
-
15 Feb 2007, 15:49Buna, si eu sunt din Cluj si merg la d-na doctor Chetraru, ma pregatesc pentru o eventuala sarcina, dar la mine problema e mai complicata. Am o prietena care a nascut la Ginecologie I cu d-na doctor, a avut ceva probleme si a trebuit sa nasca prin cezariana. D-na doctor e foarte draguta si atenta, din ce mi a spus ea, si din ce am observat eu.
-
15 Feb 2007, 19:20Eu am nascut la Gine 1, cu conf.Ona (cezariana de urgenta)Datorita lui copilul meu traieste!Despre dr de care tu intrebi nu am nici o relatie.
-
16 Feb 2007, 11:25In sfarsit! Va multumesc si daca mai sunt si alte parari va astept! Si cu mine se comporta bine dar voiam sa aflu mai multe pareri si in plus vreau ceva si despre spital, dr, moase etc... de la Gine I.
Daca aveti mess va astept. Raluca Raluca -
16 Feb 2007, 11:56Despre spital nu pot sa ti zic mare lucru, adica despre personal, despre cladire ca atare, nu mi s a parut grozava, spital nerenovat, cel putin in partea in care am fost eu, deci probabil e mai bine sa nu ai asteptari prea mari; stiu ca prietena mea a stat in spital cam 2 saptamani, intr un salon cu 4 paturi, evident ca voia o rezerva, dar nu era decat una ocupata de pile mai mari ca ea. Poate pana ajungi la faza cu nasterea se mai renoveaza prin spital.