Extractia molarului de minte ...
-
15 Sep 2015, 22:310 0Buna Evelor, nu am mai fost de mult pe aici si chiar am o mare dilema... In ultimele saptamani, aveam o durere de cap, surda, dar persistenta, care in ultimele 2 zile, s-a mutat la o masea (a carei nerv fusese scos, demult..) durerea, fiind din ce in ce mai intensa, am dat fuga la stomatolog, unde, am aflat dupa vreo 5 radiografii, ca imi iese "maseaua de minte", bun, bun, pana aici, tot perfect! Partea proasta abia acum incepea... Am auzit scurt "Asta trebuie scoasa, sambata vine chirurgul, daca vrei iti facem programare"...in prima faza, am zis daa, sa fie programare... toate bune, maseaua mea inca "n-a iesit la iveala", adica va fii o adevarata operatie acolo, ceea ce ma inspaimanta! :( A trecut cineva prin asta? Ce parere aveti?
-
29 Sep 2017, 17:29Nu e de joaca cu problemele dentare! Eu zic sa discuti si cu alt medic. Recomand cu incredere cabinetul Andra Smile pentru profesionalismul pe care mi l-au aratat in rezolvarea problemelor mele dentare. Si crede-ma ca au fost destul de grave. Deci, du-te la un cabinet stomatologic bun si nu astepta sa se agraveze. Andra Smile e in Bucuresti si are preturi accesibile, avand in vedere calitatea superioara a tratamentelor!