Medic ginecolog de incredere dr.Silviu Istoc
-
9 Sep 2015, 01:111 5Vi-l recomand pe domnul doctor Silviu Istoc.Obisnuiam sa am dureri cumplite la menstruatie, nu stiam ce sa mai fac si niciun medic nu reusea sa gaseasca cauza acestor dureri insuportabile.printr-o cunostiita am reusit sa il gasesc pe dansul si acesta si-a dat seama ca sufeream de endometrioza si am recurs la interventia laparoscopica,dansul fiind specializat in astfel de interventii.totul a decurs ca la carte,nu mi s-a parut o interventie complicata si ii sunt si in ziua de astazi recunoscatoare pentru faptul ca dupa laparoscopie,am reusit sa raman insarcinata.sarcina a fost urmarita de el am facut si un set de analize complet si nu am avut probleme pe parcursul celor 9 luni.domnul doctor este pasionat de ceea ce face si acest lucru se vede din comportamentul lui fata de pacienti,eu am avut incredere in el si nu l-as mai schimba.o zi buna!
-
9 Sep 2015, 02:15Multa reclama mincinoasa!!!!
Macar de te-ar ajuta capul sa nu te incurci in propriile minciuni, asa cum ai facut in declaratiile de mai jos.
Cum poti sa ai 28 de ani in Ian.2015, iar in Feb.2015 sa ai 21 de ani?
Tu nici sa minti nu esti in stare!
Uite aici declaratiile tale mincinoase:
28 Ian 2015, 17:53 Liviutza09 said: Fetelor, eu nu am folosit niciodata mladite de zmeur. Ma confrunt cu aceeasi problema, insa vreau sa apelez la un medic specalizat pentru ca am deja 28 de ani si imi doresc un copil. Tratamentele astea home-made imi par cam inutile, au ajutat pe cineva? Eu m-am informat si am descoperit un medic care-mi inspira multa incredere. Se numeste Silviu Istoc, am tot auzit despre el, l-am vazut si la tv. Este medic la Medicover. A fost cineva vreodata la el la consult? Multumesc
13 Feb 2015, 15:02 Liviutza09 said: Sunt de acord cu tine, Maya. Eu am 21 de ani si pana acum un an am avut acnee poliforma. Am reusit intr-un final sa scap de ea cu Roaccutane, insa mi-am distrus ficatul si sistemul imunitar. Dupa acest tratament, am ramas cu foarte multe semne si pete pe fata, ca si tine. Am decis sa apelez la peeling chimic la domnul doctor Dobos. Pe scurt, se exfoliaza epiderma cu substante, in functie de problema pe care pielea ta o are. A fost o decizie foarte grea pentru ca auzisem tot felul de zvonuri, insa a iesit minunat pana la urma si domnul doctor este un profesionist, asa cum ma asteptam. Totusi, peelingul chimic este recomandat persoanelor peste 18 ani, asa ca aveti grija!
Si daca vreti mai multe minciuni ale aceelasi Livituza09, cititi aici:
http://www.eva.ro/club/profile/Liviutza09
Acest mesaj a fost editat de către Maricon: 9 Sep 2015, 02:29