Pastile

•  
    • 95 mesaje
    14 Feb 2007, 14:20
    0 0
    Am si eu o nelamurire..E posibil ca de la extraveral sa mi se taie pofta de mancare?Am o saptamana si ceva de cand nu am mai mancat,adica pot rezista o zi intreaga doar cu cafea si daca incerc sa mananc mi se face rau imediat si vomit.Am incercat sa mananc putin,sa mananc ceva usor,sa stau in pat ceva timp dupa,sa nu ma gandesc la asta...si nu a mers nimic.Ideea e ca am senzatia ca ma roade stomacul...
  •  
    • 309 mesaje
    14 Feb 2007, 15:52
    0 0
    Si inca mai traiesti dupa o sapt nemancata???!!!Mai poti sta in picioare? Du-te repede la medic,cred ca nu e in regula.
  •  
    • 95 mesaje
    14 Feb 2007, 22:00
    0 0
    Asta e si ideea...nu pot merge la medic ca nu-i pot spune ce pastile iau.De asta am si intrebat,poate mai e cineva care ia extraveral.
  •  
    • 22 mesaje
    14 Feb 2007, 22:20
    0 0
    Buna fetele.Dar de ce iei extraveral totusi?
  •  
    • 169 mesaje
    15 Feb 2007, 00:10
    0 0
    Nu cred ca e de la extraveral...probabil iei extraveral pentru ca esti nervoasa sau suparata dintr-un motiv anume...si normal ca nu iti vine sa mananci...Plus ca daca te roade stomacul si nu mananci poti face o gastrita de toata frumusetea sau mai rau.Incearca sa mananci mai intai supe sau ciorbe, apoi alimente mai usoare si pana la urma iti va veni pofta de mancare.Ia niste vitamine macar.NU e bine sa stai nemancata.
  •  
    avy
    • 490 mesaje
    15 Feb 2007, 11:37
    0 0
    De ce iei extraveral?Vrei sa ajungi o leguma?
    Lasa extraveralul!
  •  
    • 95 mesaje
    15 Feb 2007, 14:18
    0 0
    nu pot...Daca nu iau incep sa tremur,imi bate inima aiurea,cand trec pe langa o farmacie numai la asta ma gandesc,nu pot sa dorm deloc.Atunci cand le iau dorm bustean,fara sa visez,fara sa stiu ce-i cu mine,parca nu-mi mai fac griji pt nimic si parca nu mai exista nimic in jurul meu..