Ginecolog bun in Iasi

•  
    • 21 mesaje
    14 Feb 2007, 13:05
    0 0
    stie cineva un ginecolog bun in Iasi...daca ar fi si femeie ar fi super...Ms mult
  •  
    • 1784 mesaje
    14 Feb 2007, 14:46
    1 0
    Eu am fost prima data la un cabinet AVICENA- unde o stupida mi-a spus ca sunt infertila sub aspect astronimic.
    Recent am fost la cabinetul D-nei DR.CARMEN STRATONE in tudor,GYNEX se numeste,care mi-a placut super super mult.Are si site,ginex.ro in plus tipa e super de gasca si volubila,te face sa uiti de toate problemele....ginecologice!!!
    bafta multa!
  •  
    • 21 mesaje
    14 Feb 2007, 17:38
    0 0
    Ms mult de tot...asta si caut...un medic bun care sa stie sa raspunda la intrebari si sa fie dragut. si eu am dat peste totii nebunii care se uitau doar la bani si erau in stare sa-ti scoata si maselele...
  •  
    • 1784 mesaje
    14 Feb 2007, 18:21
    0 0
    Pentru putin.Sper sa te ajute.
    pupici
  •  
    • 510 mesaje
    14 Feb 2007, 23:48
    0 0
    un f bun ginecolog e dr cristina anton.din pacate nu stiu inca unde are cab particular...
  •  
    • 21 mesaje
    15 Feb 2007, 13:37
    0 0
    Ms mult de tot...
  •  
    • 967 mesaje
    16 Iun 2010, 01:45
    0 0
    Dr. Carmen Stratone Iasi - 23 feb. 2010
    Gravidute , cautati dr. competenti profesional si cu chef de munca si nu de vacante .

Azi am fost la maternitate sa ridic pentru" fin" certificatul de nastere.Trebuia sa mai merg sa intreb cand vin niste analize ,dar am amanat .Cred ca trimit pe alcineva sa intrebe cat mai dureaza si cand poate sa le i-a.

A venit o salvare si a adus o tigancusa insotita de doua politiste comunitare .Normal ca in minte mi-a si venit ideea" Ce am cautat eu la spitalul asta care majoritatea pacientelor sunt doar cazuri sociale: tigani si femei de la tara foarte sarace ?"
    Nu o spun ca sunt inganfata sau mandra,dar cum a venit salvarea cu o femeie de pe strada,uite ele au mai mult noroc.Eu cu dr. din spital ,mers 7 luni la ea la controale la cabinet si tot am fost lasata de izbeliste .
    De trei ori am fost cu geanta dupa mine sa ma internez ,mi s-a facut control ,iar dr.ma trimetea acasa si zicea ne auzim la telefon. La care telefon,cel de servici care sta aruncat in sertar dupa ora 19.00 sau sa sun cand e plecata la munte?
    Sau ce dr.ginecolog spune daca ti se rupe apa sa ma suni pana in ora 22.00 ,dar dupa 22.00 sa nu ma suni,ci vii dimineata la spital ca si asa dureaza pana nasti de cand se rupe apa.Iaca nu a fost nici ca ea,nici ca mine,ca l-a mine a inceput cu dureri
    Daca sunam la salvare macar a doua oara cand am fost sa ma interneze doamna dr. cred ca eram internata si tinuta sub observatie.
    Eu nu aveam dreptul la viata? Se decide asa usor viata unei persoane?

Mama spune ca bucuria care o avem sa o aiba si dr.,i-am zis sa nu mai spuna ea nimic,ca daca este un Judecator va da el dupa fiecare fapta.

Trebuia sa imi stapanesc lacrimile ,ca stateam la rand si aveam de rezolvat cu certificatul finului.Ma pot stapani,dar inca nu sunt total vindecata.Incerc sa nu fiu caz de Socola.
    Cati bani trebuia sa bag in buzunarul ei ca sa ma i-a in consideratie si sa vada ca sunt un pacient de care trebuie sa aiba grija cand trebuie sa nasc?

Pana acum nu am stiut ca o nastere in Romania e un mare risc si pentru viata ta si pentru viata bebelusului.
    In cazul meu mai bine stateam acasa ,fara nici un control la medic ,ca rezultatul a fost ca si cum nu ma vazuse nimeni toata sarcina.
  •  
    • 967 mesaje
    16 Iun 2010, 01:46
    0 0
    Conteaza sa fii profesionist sau de gasca?
    Cred ca in sanatate trebuie profesionalism.
  •  
    • 967 mesaje
    19 Iun 2010, 11:25
    0 0
    postat de: teatea la data: 2007-04-16 12:50
    Fuuuuuuuuuugggggiiiii de Stratone cat poti!!! De exemplu mi-a prescris un tratament ptr nush ce infectie fara sa-mi faca o lama sau o analiza si nu aveam nimic de fapt.Mi-a prescris hormoni pentru inducerea ovulatiei numai dupa un simplu control in urma caruia nu avea cum sa-si dea seama daca am nevoie de asa ceva. Da, e super de gasca,rade,glumeste,vorbeste porcos darrrrrr...your choice.