medic super bun ginecolog in timisoara

•  
    • 3 mesaje
    14 Feb 2007, 09:40
    3 1
    in sfirsit dupa 1 an de tot felul de tratamente si investigatii si f.f.f.multi bani cheltuiti degeaba am dat de doamna dr.ALJOBORY FLORICA care a facut tot ce a fost posibil pentru mine o persoana de vis cu foarte multe calitati o mana de aur datorita dumneaiei am acum o viata noua si ma simnt f.f.f.fericita cred ca este cel mai bun medic ginecolog din timisoara
  •  
    • 1 mesaje
    14 Feb 2007, 09:47
    0 2
    draga ermina te rog daca poti sa-mi dai si mie mai multe detali despre dr ALJOBORY daca se poate un nr de mobil vreau sa o contactez deoarece am auzit multe despre dumneaiei dar nustiu unde are cabinetul te roggggggg.
  •  
    • 3 mesaje
    14 Feb 2007, 10:00
    3 1
    draga ziana poti merge garantat la d-na dr ALJOBORY FLORICA are cabinet medical in AURORA str ana ipatescu nr 6 sc.a.ap 2tel 0744550181 si o poti gasi zilnic de-la orele 14-19 iar daca vrei o poti gasi la sp odobescu zilnic ,,merita sa incerci este o persoana deosebita.
  •  
    • 8 mesaje
    14 Feb 2007, 10:11
    0 0
    draga ermina am citit cele scrise de tine si cred ca ar trebui sa ne cunoastem daca vrei la fel si ieu ca si tine am avut niste probleme ginecologice dar datorira doamnei dr aljobory am reusit sa am o viat a frumoasa si sa am o familie buna daca vrei poti sa-mi scri pe adresa mea si ne vom intalni
  •  
    • 10 mesaje
    14 Feb 2007, 10:23
    1 0
    ciao din cate se pare suntem foarte norocoase am citit mesajele voastre si am vazut ca si voi la fel ca si mine am cunoscuto pe dr ALJOBORY datorita dansei am acum o casatorie fericita cand altii medici nu-mi mai dadeau nici o seansa si ma minteau cu tot felul de analize si foarte multe antibiotice dumneaiei a reusit sa ma readuca la o viata fericita acum sunt insarcinata in luna a 3-a si o sa merg la recontrol peste 1-saptamana ,,este o doctorita de aur,,ii multumesc foarte mult ,,rayana.