ameteli

•  
    • 95 mesaje
    13 Feb 2007, 21:10
    0 0
    ce faceti fetelor?am si eu o nelamurire...sunt zile in care seara cand ajung acasa ma simt un pic ametita...oare de la ce sa fie? sunt mereu obosita cand ajung acasa..sa fie de la asta?stie careva?pupici
  •  
    • 706 mesaje
    14 Feb 2007, 01:08
    0 0
    ia ceva vitamine,ai mai multa grija de tine.
  •  
    • 6 mesaje
    14 Feb 2007, 14:02
    0 0
    va doare si capul?lucrati cumva la calculator sau la ceva ce va solicita ochii daca da s-ar putea sa aveti probleme cu vederea, oricum trebuie mers la doctor
  •  
    • 844 mesaje
    14 Feb 2007, 16:30
    0 0
    totusi sa faci ceva analize la sange....sa vezi daca nu e o lipsa de Ca sau Fe(anemie feripriva)...poate se transorma intr- o astenie de primavara...sau poate ametelile astea sunt cauzate de stres,oboseala si hranit necorespunzator!
    sanatate!
  •  
    • 187 mesaje
    18 Feb 2007, 15:02
    0 0
    si eu ametesc, dar numai in zilele cind lucrez, lucrez si la calculator si stau mai mult cu capul in jos plus este citeodata f neplacut in birou
    oricum este neplacta ameteala asta, eu incep sa ametesc de pe la ora 12 amiaz si ma tine pina nu ma culc seara
    am fost la neurolog si mi/a dat ceva combinatii de medicamente si mi/a spus ca daca nutrece ma trimite la tomograf, ce sa zic altceva nici nu mi/ar lipsi cu toate problemele mele numai sa mai am ceva si acolo
    la ochi se pare ca nu am probleme, am fost si la oftalmolog, daca iau vitamine ma ingras si mai tare
    va pup
  •  
    • 15 mesaje
    14 Mar 2007, 18:38
    0 0
    Si eu am inceput sa am ameteli de la o vreme, cam de vreo 5 luni.
    In special la locul de munca unde se fumeaza intens si nu se aeriseste, deci spatiu inchis si plin de fum. Iar eu sunt nefumatoare.
    Iar in ultima vreme, cand am ametit m-am si impiedicat si m-am lovit destul de tare la umarul stang. Si asta se intampla pentru a doua oara in 3 luni.
    Voi ce credeti? De ce la ce poate fi?