gura urat mirositoare
-
0 0buna. am si eu o problema, imi miroase urat guta cu toate ca ma spal pe dinti de mai muulte ori pe zi si in timpul zilei cand nu pot sa ma spal mestec guma, dar tot degeaba. mi-am facut si analizele de sange si nu e nimic in neregula. stiti cumva vreun tratament naturist pentru mirosul neplacut al gurii?va multuemsc
-
Inainte de toate, trebuie sa depistezi cauza! Numai daca nu exista o cauza obiectiva pentru problema ta, te poti "resemna" cu un tratament naturist! (nu ca as avea ceva impotriva lor, dar indicatiile sunt relativ limitate). Trebuie sa faci (in aceasta ordine):
1. un consult stomatologic amanuntit - poti avea o carie raspunzatoare de aceasta problema) 2. un consult ORL la fel de detaliat 3. un consult gastroenterologic, apoi boli interne. Evident, daca pe parcurs se depisteaza cauza, ai scapat de urmatoarele etape. -
Si eu am aceeasi problema suparatoare..
am mai postat aici si am povestit ce pasi am parcurs,din pacate degeaba pana acum...
de curand am f la consult ORL si la interne de unde mi au dat de facut ctva analize.Dr de la interne a spus k nu ma crede si m a pus chiar sa suflu pt a i demonstra.
Eu cred k este o infectie la gingii pt k se simte acel miros urat pe ata dentara intr o anumita portiune....stomatologii la care am f mi au dat apa de gura pt asta,tratament fara vreun efect de altfel...