am slabit :(
-
0 0Am fost in sesiune si am trecut si printr-o perioada mai grea...si am slabit in cateva zile de nu mai stau bine pantalonii pe mine. Ce as putea sa iau sau sa mananc ca sa imi revin repede, ca de mancat mananc de toate...dar? Niste vitamine sau sa mananc ceva anume? Poate puteti sa imi dati un sfat.
-
stiu de la o asistenta ca bananele nu sunt bune pt rinichi intr-o cantitate mare cum am mai spus nu e voie mai mult de 2/zi. Eu intotdeuna am grija chiar daca sunt preferatele mele, sa nu pap mai multe.

ps: cat e o cutie de vitamax? SPECTRUM e f bun si CENTRUM, magneb6 e mai mult pt stres.
la farmacie sunt fiole cu laptisor de matca parca 10 intr-o cutie, scrie cu litere chinezesti pe cutie, eu luam inainte sa intru in sesiune. Incearca sa iei vitamine cu 2 saptamani inainte de examene nu vei mai slabi asa. -
Polenul il gasesti si la plafar se ia o lingurita amestecata cu 3 de miere si picaturi de tinctura de propolis(cate kg ai atatea picaturi) asta am aflat recent nici eu nu stiam dar inveti zilnic cate ceva.
PS: polenul cine nu-l suporta pe mine ma cam doare stomacul trebuie ori bine mestecat( sunt ca si boabele de mustar) ori faramitat inainte sa-l iei. -
Buna
Prin aceeasi situatie trec si eu
Am slabit si nu mai reusesc deloc sa ma ingras .....Am luat si vitamine si calciu dar degeaba , de mancat mananc dar atata timp cat sunt sresata sunt convinsa ca nu am sa pun nimik pe mine
Ma gandeam sa incerc Mag.B6 am auzit ca este f bun ........Mi-am facut si analize la sange , toate bune
Eu am slabit 5 kg in cateva luni , si nu mai reusesc sa pun nimik .LA 48 kg sunt prea slaba si am 1.69 inaltime
DAca aflii ceva si reusesti sa te ingrasi sa imi zici si mie te rog
Msmsmsmsm mult -
Salut! Intru ci eu in "clubul slabanoagelor"
...si eu ma confrunt cu aceeasi problema dupa sesiune. Anul asta parca e mai acuta situatia, sunt in anul 4 si mai si muncesc, am avut si niste probleme de sanatate si am ajuns sa am 45-46 kg (cat aveam in liceu
) la 1,62 inaltime. O sa incerc si eu mierea cu polen. Sper sa nu ma mai confrunt cu problema asta dupa ce termin facultatea. Daca descoperiti "formula magica" de ingrasat...sunt ochi si urechi...