candidoza si gynofort

•  
    • 599 mesaje
    13 Feb 2007, 09:26
    0 0
    Buna,

am si eu o intrebare. Ati avut succes cu gynofort in tratarea candidozei?

Ma chinui de f multa vreme cu aceasta ciuperca si nu reusesc sa scap de ea.Am facut si antifungigrama si am respectat tratamentul prescris fara nici un rezultat insa. Trece pentru o scurta perioada (parerea mea este ca doar se calmeaza) apoi reapare.

Am auzit de gynofort si eram curioasa. Orice sfat e binevenit.
  •  
    • 85 mesaje
    13 Feb 2007, 13:25
    0 0
    Buna

Incearca un tratament cu Gynozol. La mine a mers excelent.

Te pup si bafta!
  •  
    • 599 mesaje
    13 Feb 2007, 16:23
    0 0
    OK. Merci, o sa incerc
  •  
    • 133 mesaje
    18 Feb 2007, 22:06
    0 0
    Buna
    eu am luat ceva si a fost f eficien si momentan nu prea se stie de trat asta
    Din pacate acum am un lapsus si imi amintesc decat ovulul cum se numeste : LOMEXIN si mai este o pastiluta Promit ca revin cu un mesaj si iti psun si cum se numeste pastila
    Fi atenta te duci la farm , dupa ce iti spun si den pastilei , si iti iei o pastila si un ovul si le iei seara pe amandoua , pt avul sa nu te speli si sa nu ai contact vreo 3 zile , si sa ii iei si ''lui '' o pastila pt ca candida se transmite
    Imi pare rau ca nu iti pot spune acum den pastilei .......dar ai incredere da rezultate , eu am avut candida f puternica , in urma unui trat de lunga durata cu antibiotice , am facut zona zoster , si am luat 70 pastile de anitbiotic
    Nu am mai avut probl nici eu si nici sotul
    dar fi atenta de fiecare data cand vei lua antibiotic e posibil sa faci dinou , asa ca fereste-te !
    revin cu ras
    Sanatate1
  •  
    • 133 mesaje
    18 Feb 2007, 22:09
    0 0
    Am revenit mai repede de cat ma asteptam si eu........MICOMAX se numeste pastiluta
    Nu uita : este cel mai bun tratament , am vindecat 3 pers cu acest tratamet si il stiu de la fina mea care este asistenta gineco la un spital mare din buc
    Sanatate
  •  
    • 765 mesaje
    19 Feb 2007, 00:25
    0 0
    adica doar un ovul si o pastila si gata?
    este excelent daca-i asa!
  •  
    • 11 mesaje
    27 Feb 2007, 16:09
    0 0
    Salutare!
    Mie mi s-s prescris tot Gynofort...asa ca va zic daca si cum a mers peste cateva zile De vreun tratament ptr el nu mi s -a zis...voi ce shtiti?Am incercat si ovule ,1ovul/zo,3 zile consecutiv si in paralel am folosit un unguent,Caneste,dar nu a dat rezultate.
  •  
    • 11 mesaje
    27 Feb 2007, 16:12
    0 0
    Te rog sa-mi spui cat timp se tine tratamentul.Sau nu cumva vrei sa spui ca trece cu un ovul si o pastila?Ar fi ceva nemaipomenit.Astept cu nerabdare un raspuns de la tine.Multumesc anticipat!
  •  
    • 21 mesaje
    3 Mar 2007, 19:52
    0 0
    Aditza_23 pentru sotu' aceeasi pastiluta MICOMAX? Si pastiluta asta cate zile se ia?sau doar una si gata?