cardiolog pediatru-va rog
-
13 Feb 2007, 08:410 0Va rog frumos sa-mi spuneti si mie care stiti un medic bun cardiolog,trebuie sa ajung cu fata urgent la investigatii si nu stiu unde sa ma duc.Mi-ar conveni mai mult la particular,nefiind din bucuresti sa nu alerg de colo-colo si sa nu stau la cozi interminabile.Probabil ca s-a mai deschis acest subiect,dar n-am rabdare sa caut acum.Va rog mult,ajutati-ma cu un sfat!Va multumesc!
-
13 Feb 2007, 09:25Prof. Dr. Eugen Pascal Ciofu
Cardiologie Infantila - Spitalul Grigore Alexandrescu
E posibil sa astepti dupa el, dar merita. Suna inainte, afla exact programul lui, eventual programeaza-te. -
13 Feb 2007, 09:42Dr.Dumbrava la Spitalul Marie Curie (fost Budimex) in sect.4.
De la statia de metrou Piata Sudului te urci in troleibuz nr.76 si cobori la a 2-a statie.Cum cobori se vede cladirea spitalului in fata.De la statie mai ai de mers undeva la 200 m.Il gasesti in incinta spitalului la etajul 4 sau 5, cel mai bine intrebi asistentele.Si sa ai trimitere de la medicul de familie.Nu numai ca este un doctor foarte bun dar cabinetul din spital este dotat cu aparatura de ultima generatie!Sanatate multa! -
13 Feb 2007, 10:09Doctorul Dumbrava este si la clinica diagnosis,am sunat si mi-am facut programare.Ma bucur ca am facut o alegere buna,va multumesc pt indrumari.
-
5 Iun 2014, 10:42Ti-o recomand din experienta proprie pe dr. Silvia Iancovici de la spitalul Ponderas. Este o dr. foarte draguta cu copiii, rabdatoare si tanara dar cu o experienta vasta pt, ca din cate stiu vede toti copiii cu malformatii cardiace care sunt operati acolo