la masele....
-
0 0Dupa o film panoramic se pare ca am puroi la radacini: la un dinte si la vreo 2 masele. Nu ma dor, nu ma deranjeaza, sunt plombate bine merci... Dintele chiar pare foarte sanatos.
Filmul l-am facut pt ca mi-e ASLO ridicat si medicul de familie a spus ca ar putea fi dintr-o cauza stomatologica.
Medicul stomatolog mi-a trimis filmul la un medic din Cluj specializat in chirurgie maxilo faciala care mi-a spus telefonic ca ma asteapta la operatie ("rejectii") cand vreau eu.
S-a tratat cineva cu antibiotice? Nu prea m-as duce la rejectii..... Si cum e posibil????? Nu ma dor deloc!!!
Stie cineva? -
Streptococ am avut - in copilarie si chiar mai tarziu am luat moldamin. Aslo e tot ridicat desi nu mai am streptococ si factorul reumatoid e bun. Ciudat, totusi.
N-am auzit de streptococ "depus la oase"- adica un fel de reumatism?
Daca am avut streptococ in copilarie e posibil sa raman cu ASLO ridicat toata viata? Ar trebui sa fac si acum tratament cu moldamin? Am 36 de ani.
P.S. Deci i se spune "rezectie"- cand am vorbit cu medicul la telefon am inteles "rejectie" si ma miram ca nu gasesc nimic pe internet.... -
si eu m-am operat la dinte si dupa 5 minute am simtit tot,dar absolut tot -si-a pierdut efectul anestezia.medicul mi-a spus ca mi-a facut cea mai mare doza de anestezic dar cred ca infectia a fost prea mare...nu stiu.m-am umflat rau dupa.cica se iau 2 aspirine inainte si nu te mai umfli(dar mie medicul a uitat sa-mi spuna).
-
fa analize, proteina c reactiva, leucocite, aslo, exudat faringian.ce iti mai da medicul sa elimini cauzele existente, daca e totul ok, atunci fa si rezectia apicala, dar nu se poate sa-ti dreneze dintele ? adica sa deschida canalul si sa curete, deobicei se incearca tratamentul ultima este operatia.
-
Imi repet toate analizele + helicobacter, ca sa elimin cauzele. Am tot amanat si acum e timpul sa rezolv cu ASLO asta ridicat.
N-am probleme inca cu articulatiile, am avut grija la frig, n-am spalat nimic cu apa rece si dupa cum am spus, am luat moldamin la greu.
Bacteria asta (helicobacter) multa lume o are dar putini sunt afectati (asa mi-a spus medicul). A tratat pe cineva si i-a scazut ASLO. Eu nu stiu ce sa mai zic...
Imi caut alt medic stomatolog, sa incep tratamentul, daca se poate si daca e cazul. Nu ma duc la rezectie, asta e ultima varianta -
Eu zic sa repeti analizele inca o data poate s-a gresit eu intotdeauna le repet daca iasa pozitiv sa fiu sigura mai ales ca ASLO nu e f scumpa, si in legatura cu operatia consulta alt dentist poate nu trebuie chiar operatie. De multe ori medici mai gresesc, iar alti pur si simplu procedeaza altfel decat prin operatie.