fibroadenoma

•  
    • 26 mesaje
    12 Feb 2007, 16:46
    0 0
    salut sunt tatiana si an 21 de ani in urma cu jumatate de an an descoperit un mic tumor la san.se numeste fibroadenoma si e benign.as dori sa cunosc persoane cu aceeasi problema.
  •  
    • 19 mesaje
    13 Feb 2007, 12:40
    0 0
    Buna, eu am avut aceeasi problema, acum 6 ani, adica la 25 de ani, am facut tratament timp de cateva luni, fara rezultat, a inceput sa creasca, m am operat (nu a durat foarte mult, aprox. 15 minute, mi a fost foarte rau de la anestezie- dar acest lucru depinde de la persoana la persoana -) si am plecat acasa in acceasi zi. Operatia a fost optiunea mea, pentru ca sunt o fricoasa, si mi se parea ca ma doare si ca tot de acolo ma misc. S a facut analiza la piesa scoasa din san, a fost ok, de atunci merg la control anual. Sanatate.
  •  
    • 26 mesaje
    14 Feb 2007, 18:30
    0 0
    iti multumesc pt ca mi=ai raspuns.medicii de aici mi=au recomendat sa merg la control anual si inca nu imi recomanda sa ma operez pt ca inca e foarte micuta tumoarea dar pe mine ce ma ingozeste e ca se poate transforma in malign in orice moment.imi e frica sa ma operez.si nu stiu daca pot sa iau anticonceptionale.
  •  
    • 19 mesaje
    15 Feb 2007, 15:54
    0 0
    Ti a spus doctorul ca se poate transforma intr o tumoare maligna? Mie nu mi a spus asa ceva, doar ca poate creste si poate dauna de ex, daca este cazul sa alaptezi, sau ca orice tumoare care creste in dimensiuni, poate sa provoace neplaceri. Nu te sfatuiesc sa te grabesti foarte tare cu operatia (cum am facut eu), doar sa mergi la control regulat si sa faci tratamentul, cunosc persoane care au avut fibroadenom si s a absorbit in urma tratamentului.
  •  
    • 26 mesaje
    16 Feb 2007, 16:34
    0 0
    eu am citit in internet despre asta si l-am intrebat pe medic si mia raspuns ca exista cazuri in care tumorul sa facut malign.la control o sa merg anual pana cand o sa ma decid daca ma operez sau nu.