Sterilet

•  
    • 2312 mesaje
    12 Feb 2007, 16:34
    0 0
    As vrea sa-mi pun sterilet si nu prea stiu ce sterilet..am inteles ca-s de mai multe feluri.As vrea fara hormoni, am prostul obicei sa ma ingras ff rau de la hormoni.
    As mai vrea sa slabesc vreo 5-7 kg(am inteles ca nu trebuie sa varieze greutatea prea mult, dar nu stiu care e limita de variatie..).
    Aveti idei..ce sterilet sa folosesc?Vreau unul bun, ma duc, mi-l cumpar, ma duc la un cabinet particular..chiar nu vreau sa ma duc la dr meu ginecolog si sa stau dupa programari si alte chestii.As vrea sa-l pun acum..ca daca mai astept mult sa slabesc trece si anul asta.
  •  
    • 3528 mesaje
    12 Feb 2007, 17:39
    0 0
    Mesaj şters de administrator
  •  
    • 2312 mesaje
    12 Feb 2007, 20:17
    0 0
    Pai la doctor mi-l si pun.
    Ma interesa ce tipuri de sterilete exista si ceva detalii..de la cele ce folosesc asa ceva.Si..imi dau seama ca de la mancare ma ingrasam(cam 8-10 kg in vreo luna-doua, la fiecare incercare de a lua anticonceptionale), numai ca atunci cand le luam nu puteam sa ma abtin de la mancare.
  •  
    • 2312 mesaje
    12 Feb 2007, 22:21
    0 0
    nu stie nimeni..care sterilete sunt mai bune?
  •  
    • 231 mesaje
    12 Feb 2007, 22:46
    0 0
    Niciunul nu este bun, ca unii se chinuie cu teste papanicolau si rani pe col, in alte cazuri...fericite..il respinge organismul.Sunt si alte metode contraceptive in afara de pilule si sterilet!!!Eu zic ca-i mai importanta sanatatea si sa ai un bebe mai intai,asa ca gaseste un medic bun sa te sfatuiasca ce-i mai bine.
  •  
    • 4411 mesaje
    12 Feb 2007, 23:01
    0 0
    Ce se potriveste unor femei nu ti se va potrivi neaparat si tie.Nu poti merge pur si simplu sa l cumperi ,sa fie pus si sa fii sigura ca nu exista complicatii.Categoric iti va trebui o recomandare de la un medic...