cunoaste cineva?

•  
    • 856 mesaje
    12 Feb 2007, 15:31
    0 0
    am o verisoara,al carei viitor sot e bolnav.
    a facut aici in braila,analize,dar nimeni nu a reusit sa-l vindece.
    ar vrea sa vina in bucuresti,pt analize,dar nu cunoaste pe absolut nimeni.nu stie la ce spital sa mearga.
    medicul de fam nu ii da trimitere,decat la medicii din braila.
    ma poate ajuta cineva?ma intereseaza daca lucreaza careva la spital,si cum ar putea sa procedeze sa ajunga acolo?
    ar vrea chiar si la o clinica particulara,sunt dispusi sa plateasca oricat.
    dorinta lor e sa se intalneasca cu cineva,care sa ii ajute acolo.
    va rog,daca ma poate ajuta cineva cu o informatie.multumesc.
  •  
    • 856 mesaje
    12 Feb 2007, 15:37
    0 0
    am uitat sa va zic ca,acum are crize care consta in voma si diaree.pur si simplu noaptea vomita si face diaree.aici in braila i-au zis ca ar avea la fiere ceva,dar nimeni nu a reusit sa-l vindece.
  •  
    • 231 mesaje
    12 Feb 2007, 19:27
    0 0
    La orice firma medicala particulara se face programare si se respecta aceasta programare, te trateaza super, platesti cat face consultatia fara plicuri prin buzunare, adica super decent.Intra pe internet si cauta Medsana sau Sanador sau alte firme, alegi specialitatea medicina interna, faci programare si e rezolvata problema.Oricum te intreaba ei, cand faci programarea, ce problema ai, pot face si analize daca e cazul si daca-i mai grav, atunci se merge la un spital.Doamne ajuta si sa auzim de bine!!!
  •  
    • 856 mesaje
    12 Feb 2007, 21:47
    0 0
    am intrat pe site-ul celor de la sanador.mi s-a parut foarte metoda de a-ti putea face programare chiar si on-line.acum urmeaza sa vb cu ea.
    iti multumesc foarte mult pt raspuns.esti draguta.