vreau sa mai cresc
-
0 0Buna,
numele meu este Miruna si am 21 de ani.sunt foarte nemultumita de inaltimea respectiv 1.60 si vreau sa mai cresc.Parintii nu au facut nimic pentru asta,lor li se pare ca inaltimea este normala....insa eu vreau sa mai cresc.Va rog sa ma ajutati cu un medic endocrinolog..sau un tratament ceva cat mai repede pentru a mai putea face ceva.
va multumes -
Parintii tai nu cred ca au nici o vina, banuiesc ca nici ei nu sunt persoane foarte inalte, deci ii mostenesti.1.60 nu mi se pare asa mica, cunosc multe persoane care au inaltimea asta si nu-si fac nici un fel de probleme, ai avantajul ca esti fata si poti purta toc, ce faceai daca erai baiat.Daca erai prea inalta nu era bine ca nu-ti gaseai baiat pe masura ta si asa mai departe.Eu cred ca inaltimea ta e una medie nici prea mica nici prea inalta.In legatura cu un tratament endocrin, nu stiu daca la varsta de 21 mai are efect,poate trebuia sa faci mai devreme pana in 18ani, stiu ca organismul creste si dezvolta pana la 18 ani.Oricum merita sa intrebi un doctor ca sa te lamuresti, si un sport este bun(handbal,volei).
-
si eu am 21 de ani si nu am nici 1.60 da ma multumesc cu cat sunt. e drept ca in clasa 8-9 eram si eu complexata si purtam papuci cu toc si talpa groasa dar mi-a trecut. gandeste-te ca conteaza mai mult sa fi sanatoasa decat inalta si nu stiu cum. mama e mica de inaltime, iar tata e inalt seaman cu mama la inaltime si al caracter cu tata, iar sora mea mai mica decat maine cu 3 ani este mai inalta cu aproape un cap, dar nu vad unde e problema.
-
oricum ar fi nu cred ca o sa mai cresti la varsta ta ..oasele s-au sudat si nu cred ca vreun tratament te poate ajuta! aceasi dorinta o aveam si eu la 18 ani, sa mai cresc putin, am apelat la un tratament naturist, am reusit sa cresc cativa cm, pe care ii cresteam si fara tratament cred si am ramas si dependenta de pastilele alea, in sensul ca dc nu le iau mor de durere, ma dor oasele de simt ca mor! asta e al 5-lea an de cand iau tratamentul si nu cred ca pot sa-l las curand. Eu zic sa te multumesti cu cat ai, la o adica iti pui toc de 10cm si ai terminat!