Sunt insarcinata?

•  
    • 33 mesaje
    10 Feb 2007, 19:17
    0 0
    Buna! Am si eu nevoie de un mic sfat! De o luna si jumatate am greturi dimineata si seara, simt o incordare in sani, uneori ma si dor. Ciclul l-am avut, dar nu a fost normal. Am facut testul de sarcina, dar a iesit negativ. La medic nu am fost, nu am curajul. Mi-e frica sa aud ca nu este sarcina. Imi doresc foarte mult un bebelus. Si sotul la fel.
    Cu toate acestea, pot fi insarcinata sau nu? Cine a auzit de asemenea cazuri? Va rog mult!
  •  
    • 1225 mesaje
    10 Feb 2007, 19:33
    0 0
    " La medic nu am fost, nu am curajul. Mi-e frica sa aud ca nu este sarcina "

....Si vrei sa te amagesti in continuare...... Daca ai avut ciclu, nu prea cred. Cel putin, eu nu stiu cazuri. Insa starea ta cu greturi ar trebui oricum, sa te duca la medic, indiferent care ar fi cauza, nu?
  •  
    • 10 mesaje
    12 Feb 2007, 16:27
    0 0
    mai intai mergi la un dr nu este ceva normal daca nu ramai........
  •  
    • 231 mesaje
    12 Feb 2007, 19:21
    0 0
    De ce nu faci macar o ecografie, ca daca ar fi sarcina s-ar vedea, daca acum o luna jumatate ai avut ultima menstruatie si aia anormala!!!Eu am avut si test pozitiv si tot degeaba, cica dereglare hormonala, asa ca poate fi sarcina, poate fi dereglare, nu vreau sa te sperii, dar am trecut si printr-o extrauterina, asa ca nu e de stat....trebuie mers la medic!!!Sanatate si sa ne dai vesti bune.
  •  
    • 133 mesaje
    13 Feb 2007, 20:44
    0 0
    Buna
    Am trecut si eu prin aceeasi situatie ca si tine si am sperat pana in ultima secunda ca sunt gravida dar nu afost sa fie , si eu sunt casatorita si imi doresc f mult un bebe . Dupa ce am facut un control ginecologic am facut si o ecografie intravaginala si acolo SURPRIZA!!!!! mi-au descoperit un chist ovarian pe ovarul drep , m-am speriat cumplit si am stat de vb cu doctorul . Chistul este de 45 mm , nu este nici mic dar nici mare , acum iau trat cu anticonceptionale , dar cunosc f multe fete carora nu le-a trecut
    Te sfatuiesc sa te duci la medic!
    Daca mi s-a intamplat mie asa nu inseaman ca si tu ai chist , poate fi o dereglare cine stie ? dar nu mai sta fugi la doctor
    Sanatate !