steriletul probleme?

•  
    • 9 mesaje
    9 Feb 2007, 14:19
    0 0
    am bagat sterilet de o zi si aam dureri groaznice de burta si mijloc.zici ca acum mai nasc un copil.ce se intampla?
    e normal asa la inceput?
    voi ce stiti?
    va rog dati-mi si mie un raspuns.am 26 ani si un copil de 10 luni
  •  
    • 4411 mesaje
    9 Feb 2007, 16:34
    0 0
    De ce nu iti suni medicul?
  •  
    • 1552 mesaje
    9 Feb 2007, 18:48
    0 0
    dar de ce nu ai luat anticonceptionale?
  •  
    • 9 mesaje
    10 Feb 2007, 12:58
    0 0
    nu-l sun pt ca m-a chemat la control peste o sapt.
  •  
    • 9 mesaje
    10 Feb 2007, 13:00
    0 0
    inainte sa am un copil am luat anticonceptionale si m-am ingrasat,iar dr a zis ca am terenul sanatos si cel mai indicat este steriletul.e normal sa am dureri la inceput?
    cine imi poate raspunde?
  •  
    • 510 mesaje
    10 Feb 2007, 18:13
    0 0
    da.e normal sa ai ca reactie adversa aceste dureri.dar din cate stiu vor trece dupa o sapt.dar daca durerile sunt prea mari ar trb sa-l suni pe medicul tau.iar el va decide daca treb un nou control sau nu.poti intra pe situ-ri de contraceptie si vei gasi reactiile adverse,avantajele si dezavantajele unui sterilet.si eu ma gandesc la asa ceva pt ca m-am saturat sa-mi indop organismul cu anticonceptionale.iar un sterilet te ajuta enorm(mai ales ca-l poti scoate oricand ca sa poti face un nou copil).iti urez sanatate
  •  
    • 344 mesaje
    11 Feb 2007, 10:21
    0 0
    Am avut sterilet si niste dureri GROAZNICE,atit la inceput si pina m-am hotariat sa-l scot(peste 3 luni).E adevarat ca nu am avut nici o nastere si medicul urmator mi-a zis ca am inebunit si eu si celalalt medic, care mi-a pus steriletul fara sa fi avut vreo nastere.Asa ca ATENTIE fetelor,NU SE RECOMANDA MONTAREA STERILETULUI FARA SA FI AVUT VREO NASTERE.Se pot astupa trompele si puteti ramiine INFERTILE.
  •  
    • 9 mesaje
    12 Feb 2007, 14:05
    0 0
    multumesc mult de raspuns .deja sunt 4 zile de cand il am si durerile au inceput sa dispara. ma mai doare f putin burta.dar peste 3 zile ma duc la control .oricum multumesc
  •  
    • 9 mesaje
    12 Feb 2007, 14:06
    0 0
    stiu ca nu e voie cu sterilet dc nu ai dat o nastere de aceea aveai dureri asa.eu am un copil si abia acum am hotarat sa mi-lpun
    bafta.