problemuta

•  
    • 354 mesaje
    26 Aug 2003, 15:55
    0 0
    Sotul meu se tot plinge de vreo doua zile ca il doare in partea stinga,mai jos de ombilic.Durerea nu este constanta.De doctor nu vrea sa auda!
    Cineva mi-a zis sa nu fie ceva legat de colon.Sincer,eu nu am mai auzit pe nimeni sa aiba o problema de genul asta.

Ma puteti ajuta cu ceva sfaturi?
    Multumesc!
  •  
    • 296 mesaje
    27 Aug 2003, 08:59
    0 0
    daca de doctor nu vrea sa auda, du-l la bioenergoterapeut; nu stii pe nimeni, da-mi de veste si-ti dau vreo 2 nr. de tel;
    oricum nu trebuie sa-l lasi asa; la mine e invers, barbatul trage de mine sa mergem la doctor si eu nu vreau; de fapt nu am incredere in doctori;
    chiar de dimineata ne-am luat la harta, avem o problemuta amandoi (..) si eu nu vreau la doctor;
  •  
    • 354 mesaje
    27 Aug 2003, 09:53
    0 0
    Multumesc,Andreea!
    Aseara cind a auzit iar de doctor,a zis ca nu-l mai doare...
    Asa a facut si cind a avut apendicita.A tot aminat,pina s-a operat chiar de ziua lui!Cred ce de-aia e asa speriat acum.
  •  
    • 150 mesaje
    28 Aug 2003, 09:49
    0 0
    da si eu te-as sfatui sa nu cumva sa il duci la doctor, tine-l asa acasa ca poate face vreo frumusete de hernie ca sa aiba ce sa traga pe urma.
    succes.

cateodata ar trebui sa mai lasam fitzele la o parte si sa fim niste oameni cu capul pe umer,, dar din pacate este greu.
    daca mnu ai cu cine lupta ca el nu vrea sa aiba grija de sanatatea lui inseamna ca nici nu merita sa te obosesti. din pacate tu esti singura care ar putea suferi de pe urma luptei.
  •  
    • 1744 mesaje
    28 Aug 2003, 13:47
    0 0
    Uneori e bine sa lasam fasoanele si sa mergem la medic... sa zica multumesc ca nu a facut peritonita atunci...
    Zi-i sa nu o mai faca pe copilul si sa nu se mai alinte si mergeti la medic, ca nu e de joaca...