estrogenii si progesteronul

•  
    • 48 mesaje
    7 Feb 2007, 14:51
    0 0
    am probleme cu acesti hormoni si nu reusesc sa o scot la capat.intr-o luna ma dor sanii de nici nu-i pot atinge ,doctorul imi zice ca e crescut estrogenul. alta luna nici nu imi simt sanii, in schim imi este greata,am diaree,iar doctorul imi zice ca e scazut estrogenul.anticonceptionalele nu le suport.dati-mi un sfat daca careva din voi aveti aceste probleme
  •  
    • 231 mesaje
    7 Feb 2007, 16:14
    0 0
    Si eu am probleme cu dumnealor.De luna trecuta am inceput sa iau in prima parte a ciclului tinctura de zmeur(pt.estrogeni),supozitoare carpicon pt.eventualele inflamatii si in a doua parte a ciclului,ceai sau tinctura de coada soricelului.Pot sa-ti spun ca mi-a venit la fix,dar ramane de vazut luna asta...incearca,nu au cum sa-ti faca rau!!!Sau tinctura de branca ursului am mai citit pe aici.
  •  
    • 187 mesaje
    10 Feb 2007, 18:16
    0 0
    daca ai probleme cu hormonii estrogeni sa ai mare grija la medicamentele care contin acesti hormoni, eu sint patita cu acesti hormoni, si am ajuns la operatie, estrogenul e foarte periculos daca o ia "razna", produce tot felul de chisturi sau fibroame
    sanatate