Nu mergeti la Medsana!!

•  
    • 5 mesaje
    6 Feb 2007, 20:41
    0 0
    Nu imi palce sa fac anti-reclama, insa nici nu imi place sa imi fie luati banii degeaba si sa mai si sufar pentru ca stimatul doctor nu a stiut sa imi zica decat ca sunt prea sensibila. Dupa ce am facut sumar de urina si ecografie a ajuns la concluzia ca nu am nimic.Intre timp ma ustura de innebuneam cand urinam . M-am dus si la Spitalul Panduri unde mi-a iesit clar infectie urinara cu Klebsiella. In sfarsit, abia acum pot sa incep tratamentul. Concluzie - analizele de la Medsana sunt egale cu zero, dar te lasa cu buzunarul gol!!
  •  
    • 49 mesaje
    6 Feb 2007, 21:54
    0 0
    Nu sunt de accord cu tine. Imi pare rau de ceea ce s-a intamplat,dar cred ca esti un caz izolat. Eu am fost la multe clinici particulare, iar la Medsana chiar am avut ocazia sa cunosc cativa doctori foarte buni , care m-au ajutat sa-mi rezolv problemele medicale.Oricum multa sanatate
  •  
    • 5 mesaje
    7 Feb 2007, 07:24
    0 0
    Sunt sigura ca au in general doctori buni, nu contest asta. Insa nu inteleg cum au facut sumarul de urina, o analiza nu foarte complicata, de nu au vazut o infectie atat de importanta. Doctorul a ignorat ceea ce i-am spus eu, ca nu mai pot sa merg din cauza usturimilor. El s-a luat dupa analize si atat.
  •  
    • 767 mesaje
    7 Feb 2007, 10:40
    0 0
    Imi pare rau pentru ce ai patit. Sper acum sa te faci bine repede

E adevarat, toate clinicile particulare au mari probleme si cu medicii si cu analizele (am testat pe pialea mea si Medsana si Medicover si MedLife si Medsana si CMU...). Mai mult de atat la Medsana au niste tarife incredibile !!!

O parere buna mi-a facut Centrul de Diagnostic di Tratament Victor Babes care acum e privatizat - are preturi ok (ex. o ecografie totala 600.000 lei, un exudat 180.000) si medici destul de buni.
  •  
    • 83 mesaje
    7 Feb 2007, 17:58
    0 0
    la sumar de urina NU se cauta bacteriile din urina, deci nu se pot vedea eventualele infectii. medicul trebuia sa recomande sa faci o urocultura.
  •  
    • 5 mesaje
    7 Feb 2007, 19:27
    1 0
    Am facut si urocultura si ecografie. Au iesit bune, conform idiotilor.