medicament ALDARA

•  
    • 216 mesaje
    6 Feb 2007, 17:29
    0 0
    este eficient acest medicament ? a folosit cineva ? de unde se poate procura in Romania ?
  •  
    • 199 mesaje
    6 Feb 2007, 20:55
    0 0
    Din pacate, Aldara nu este inregistrat inca in Romania.Insa medicii care recomanda aceasta crema , sigur o si aduc din Vest.Pretul este aproximativ 200 Euro.Imi pare rau ca nu te pot ajuta mai mult.
  •  
    • 87 mesaje
    6 Feb 2007, 21:20
    0 0
    Eu am medicamentul. Daca te intereseaza iti las adresa mea de mail: soarelavinia@yahoo.com
  •  
    • 83 mesaje
    6 Feb 2007, 23:36
    0 0
    Am facut un ERAD urmat de o vaporizare laser acum 3 luni. La controlul facut la o luna doctorita mea mi-a recomandat sa incerc sa fac rost de Aldara. Norocul meu a fost ca am prieteni in Franta, mi-au cumparat-o de acolo cu doar 72 euro.
    Urmeaza sa ma duc la inceputul lunii martie si sa incep sa fac aplicari cu ea; imi pun mari sperante in acest medicament, am vazut pe un alt forum un caz de HPV vindecat cu Aldara. Stiu ca imunizeaza local si ca distruge virusul.
    Incearca sa o procuri si tu, cred ca iti va fi de folos.
  •  
    • 216 mesaje
    9 Feb 2007, 13:28
    0 0
    altcineva mai stie ceva?
  •  
    • 87 mesaje
    9 Feb 2007, 14:16
    0 0
    Am avut un prieten care a avut condiloame pe canal, a mers la medic iar dupa cauterizare medicul i-a spus sa foloseasca Aldara. Medicul i-a spus k daca va folosi Aldara aceste condiloame nu vor recidiva. A avut noroc cu un prieten care pleca in acea perioada in Germania si i-a facut rost de acest medicament pentru ca la noi in tara nu se gaseste.