postinor

•  
    • 158 mesaje
    6 Feb 2007, 10:23
    0 0
    mica problema!aseara am facut dragoste cu prietenul meu si s-a rupt prezervativul....eu sunt in perioada aceea a lunii..cate sanse am sa raman?sa dau fuga la farmacie?am luat odata anul asta postinor si n-as mai vrea sa iau...pls astept pareri!!!multumesc!
  •  
    • 158 mesaje
    6 Feb 2007, 10:29
    0 0
    pleaseee,sa nu treceti peste mesajul meu..ca nu stiu daca sa ma duc acum la farmacie!
  •  
    • 3729 mesaje
    6 Feb 2007, 10:43
    0 0
    eu zic sa te duci preventiv la farmacie...nu este si alta "pastila de dupa" in afara de postinor?
    nimeni nu iti poate garanta nimic...mai bine sa previi decat sa tratezi...
    stiu deja 2 persoane care au "ramas" in acea perioada ...a lunii...
  •  
    • 158 mesaje
    6 Feb 2007, 10:51
    0 0
    uf asa e...alta pastila nu e...hai ca fug la farmacie!pupici!si revin la cafea!
  •  
    • 366 mesaje
    6 Feb 2007, 19:49
    0 0
    Cristinica postinor poti lua 4 pastile pe luna...eu zic ca e bine sa ai la rezerva sa nu mai ai asemenea surprize
  •  
    • 4411 mesaje
    6 Feb 2007, 20:23
    0 0
    evi..postinorul se ia MAXIM de 2 ori PE AN!!!crede ma pe cuvant.mai citeste si tu un prospect cand iei medicamente,intreaba la farmacie..daca iei 4 pe luna e nasol..
  •  
    • 844 mesaje
    6 Feb 2007, 21:46
    0 0
    da asa e .... in prospect spune ca nu mai mult de 4 pe luna!!
    Mod de administrare: 1 tableta, in decurs de o ora de la contactul sexual. In cazul repetarii contactului sexual, este recomandata administrarea unei alte tablete, in interval de 8 ore dupa prima. In general, se recomanda 1-2 tablete lunar, dar nu mai mult de 4 tablete. In cazul in care este necesara administrarea mai frecventa, este recomandata aplicarea unei alte metode contraceptive.
    Dar luna asta merge asa dar eu nu te sfatuiesc sa abuzezi de postinor...vb din experienta!
    Sunt alte metode fara sa stai cu "frica in san" de cate ori se intampla!