Cunoaste cineva ceva despre acest medicament minune? Ati avut ocazia sa auziti despre el sau cunoasteti pe cineva care s-a vindecat miraculos. Mama mea are cancer si sunt cam disperata.As incerca orice.....
Este un supliment alimentar avizat de Ministerul Sanatatii.Din pacate, cred ca este distribuit in sistem MLM ( gen California Fitness sau Forever). Oricum intra pe site-ul www.energomagna.ro poate gasesti acolo un numar de telefon. Multa sanatate mamei tale.
Acest lucru l-am facut deja , dar ce am gasit era mai mult vanzarea acestui medicament in Romania si nu opiniile celor care l-au folosit si au avut rezultate vizibile. Vroiam sa stiu daca cineva a auzit sau a folosit si mi-l poate recomanda. Oricum multumesc.
Sunt una din consumatorii acestui produs. Rezultatele sunt pe masura asteptarilor. Il folosesc de 2 luni si pot sa-ti impartasesc din experienta mea dar si altora care l-au folosit. Nu stiu daca este interesant pentru fete asa ca putem continua discutia pe rribana@gmail.com
firma este in Bucuresti, produsul iti este trimis acasa cu fancurier in 24-48 de ore in orice colt de tara.... iti pot da si un numar de telefon din Bucuresti care te-ar putea ajuta.
myway eu ti-am trimis deja un mail, cand am descoperit mesajul tau de pe privite. Normal ca sunt interesata...si vreau cat mai multe amanunte si ma bucur ca am intalnit pe cineva care il si foloseste, ca sa-mi spuna impresia sa.