Problema mea
-
4 Feb 2007, 17:540 0Buna fetelor. Am si eu nevoie de ajutorul vostru.
Problema mea este uramatoarea: nu vad decat cu ochiul stang. Am mers la medic pt prima oara acum 3 ani... mi s-a spus ca este din nastere si ca este prea tarziu pt a mai putea face ceva. Daca era descoperita mai din timp, existau sanse. Am mers si am cerut parerea si altor medici..acelasi raspuns. Mi s-a spus ca se poate face o operatie in stainatate dar ca este foarte scumpa iar efectul nu o sa fie prea mare. Acum trei ani nu purtam ochelari pt ca doctorii mi-au spus ca ochiul prost (cel stang) nu il va afecta pe cel bun. Acum port ochelari pt ca si la dreptul am ajuns la -0.75. La doctora la care am mers pentru ochelari mi-a spus k dioptriile mi se vor modifica pana la 25 de ani, apoi vor stagna cativa ani si iar se vor modifica. As vrea sa merg sa mai cer si alte pareri, poate s-a descoperit ceva si imi pot vindeca ochiul. Poate exista o operatie. Vroiam sa merg la Spitalul oftamologic, pt inceput. Stie cineva un doctor bun de acolo?
Va multumesc mult -
4 Feb 2007, 19:46parca era monica pop directoarea spitalului ,am vz la tv si mi s-a parut de treaba
-
5 Feb 2007, 08:20Scamutza,intr-adevar este din nastere aceasta afectare a nervului optic(probabil asta-i cauza,ca la nivelul ochiului nu sunt modificari)si mama si sora mea au la fel!!!Se spune ca celalalt ochi preia functia si atata timp cat nu ai probleme mari de vedere,nu ai dureri de cap,este ok.Trebuie totusi sa ai grija de ochiul bun,sa-l ajuti cu ochelari daca e cazul,iar cu operatia,mai vezi ce zic medicii!!!Sanatate si Doamne ajuta!!!
-
5 Feb 2007, 10:03ainigriv, probleme mari de vedere nu pot zice k am..mie mi se pare ca vad normal, ca nu stiu cum este sa vezi normal e partea a 2-a
Mie imi este frica sa nu se modifice f mult dioptriile la ochiul drept (cel bun) pt ca este solicitat prea mult! Mamei tale i s-a spus daca exista o solutie pt problema asta? -
5 Feb 2007, 23:16Scamutza,mama si sora mea au tot din nastere si deocamdata nu s-a agravat prea rau....bine,la mama problema e ca are diabet si din cauza asta...dar altfel nu cred sa avenseze prea mult!!!La varsta lor e tardiv sa mai faca ceva(60 de ani,respecti 35 de ani),asa ca stai linistita,dar un control nu strica!!!