Vreun medic stomatolog prin zona?! :((
-
4 Feb 2007, 14:520 0Salut, va scriu acum pentru ca nu mai stiu ce sa fac! e duminica si nu am unde sa ma duc.Miercuri mi-am facut o incizie la molarul de minte, a fost destul de urat si foarte dureros, 3h de munca si 4 anestezii.Care e problema mea acum?Ma doare ingrozitor,pe lanfa fatul ca mi s-a umflat foarte tare, ma si doare,iar medicamentele care mi-au fost prescrise nu-si mai fac efectul:amoxacilina,profenid si metronidazol.Aseara mi-a fost rau si am avut varsaturi toata noaptea,stomacul meu nu mai suporta pastilele.
Dimineata cand m-am trezit aveam toata gura plina de bubite mici..chiar si la ochi mi-a iesit ceva, ca o basica!
De abia miercuri sunt programata sa ma duc la control,sa-mi scoata atele dar pana atunci?!Ce fac?!Am sunat la doctorul meu si mi-a zis senin:"Stai linistita, e normal sa se intample asa!"Oare!!?!Sa-mi iasa toate bubele,sa-mi var matele,sa mi se umfle fata?!!?
Am nevoie de o alta parere..va rog din suflet! -
4 Feb 2007, 14:58eu zic sa nu stai pana miercuri asa...
iti dai seama cat mai e?si..nu vreau sa cobesc(Doamne fereste!),dar daca faci complicatii mult mai mari..nu!nu!
eu zic sa mergi la urgente si sa spui tot ce ti s-a intamplat..n-ai nimic de pierdut pana la urma,nu?poate o sa-ti dea alte pastile sau..cine stie!
oricum,eu zic sa incerci..si apoi miercuri vezi tu ce mai zice si 'doctorul'..
bafta! si ai grija! -
4 Feb 2007, 15:00aa...si pana la urma..doctorii de la urgente de aia-s acolo,nu?pregatiti pentru orice...cred ca o sa te ajute!
-
4 Feb 2007, 15:00Eu sunt din Constanta si singurul care functioneaza in weekend este "spitalul mare", sau cel putin asa stiu eu..si daca ma duc acolo tare mi-e ca sunt "macelarita" si mai rau
-
4 Feb 2007, 16:55lele, mergi si macar ceri o parere, vezi ce ti se spune. doar n-o sa stai asa pana miercuri!!!
si nu exista clinici particulare de urgenta?
macar mergi maine dimineata, dar nu sta pana miercuri!