evelor...

•  
    • 84 mesaje
    4 Feb 2007, 14:49
    0 0
    nu stiu ce sa ma mai fac cu...matreata..
    nu se vede chiar asa tare,dar..exista!
    in ciuda faptului ca am incercat cu diferite sampoane ''anti-matreata'',nu dispare..ce ma fac?
    chiar din cauza unora dintre acestea mi s-a parut ca a aparut si mai tare.. ?!?!
    le-am aruncat pe toate si..mai nou..am zis sa incerc un leac ''babesc'',acela cu sapunul de casa..recomandat de bunica..am observat ca parul nu se mai ingrasa asa repede si..parca ar fi mai ok,dar nu stiu inca daca o sa ma scape de matreata...sper!
    oare v-a avea efect?voi ati incercat vreodata?sau...ce imi recomnadati?
  •  
    • 15 mesaje
    4 Feb 2007, 15:28
    0 0
    eu m-am tratat de matreata cu Nizoral.Asta e sampon ce contine chetoconazol.si eu am avut matreata si era chiar evident mai ales ca am parul negru.
    Nizoral il gasesti la farmacie, e cam scump dar s-a meritat.Daca te hotarasti sa iti cumperi trebuie sa il folosesti conform prospectului.
  •  
    • 32 mesaje
    4 Feb 2007, 20:35
    0 0
    are dreptate lauriel sau am o prietena care s-a scapat cu T-GEL sau ceva de genu' de la neutrogena
  •  
    • 84 mesaje
    4 Feb 2007, 23:15
    0 0
    mersi de sfaturi....o sa incerc si asta..ca..cine stie..mersi inca o data..va pupacesc
  •  
    • 2576 mesaje
    5 Feb 2007, 00:27
    0 0
    Sa nu folositi nizoralul pe perioade lungi de timp. Dupa ce va curatati de matreata abandonati-l... Eventual reveniti dupa un timp. Poate sa dea caderea parului la folosire continua indelungata.
  •  
    • 366 mesaje
    5 Feb 2007, 08:00
    0 0
    dupa spalarea parului sa te clatesti cu apa calduta in lighian in care dizolvi 2 aspirine;poate fi si pe baza de stres.atunci nu-i sigur ca te ajuta.matreata e un fel de ciuperca,care aspirina in mai multe cazuri omoara.daca nu dai rezultate intr-o luna du-te la dermatolog
  •  
    • 84 mesaje
    5 Feb 2007, 10:59
    0 0
    evelor....atatea solutii...sper sa se rezolve si asta...dar nu mi-ati zis nimic de 'sapunul bunicii'...???
  •  
    • 366 mesaje
    5 Feb 2007, 11:39
    0 0
    daca folosestisapunul bunicii nu o da direct pe cap,ci rade-o sau fa o spuma concentrata din ea si neaparat sa clatesti cu apa cu otet.dar eu nu as folosi-o
  •  
    • 2 mesaje
    5 Feb 2007, 14:48
    0 0
    o solutie f buna, ieftina, eficienta si probata: cumpara 4 pastile de nizoral,sfarama-le intr-o lingura, pune cateva picaturi de apa peste ele, transforma-le intr-o pasta pe care adaug-o in samponul tau obisnuit. agita putin flaconul inainte de folosire si spala-te normal pe par. foloseste amestecul pana termini samponul.nu vei mai avea pb. succes!
  •  
    • 57 mesaje
    7 Feb 2007, 19:39
    0 0
    Nizoralul are efect numai pe perioada cat il folosesti.Incearca un sampon de la farmacie pe baza de plante,phitolitol.Il gasesti in farmaciile Help-net si Sensiblue.Cere sfatul farmacistei pentru ca in functie de felul cojilor de matreata sunt mai multe variante in gama Phito.Talida