mi s-a spart maseaua ;(
-
0 0mi-am facut o coronitza, am zis sa fie de portelan ca sa reziste mai mult si sa fie cel mai bun material. am dat 350 ron pe ea, si aseara in somn mi s-a spart...
dupa numai 4 zile!
vi s-a intamplat asa ceva? a fost prost facuta, sau care a fost problema? bucata care s-a desprins are niste bobitze in ea, adica materialul nu e omogen. e normal sa fie asa?
cum sa procedez? ma duc la stomatolog inapoi cu ea? mai dau bani, sau trebuie sa se ocupe el de ea? -
si o intrebare: ma duc la stomatolog, ii spun ce s-a intamplat, normal ar fi sa suporte el toate costurile.
dar daca spune ca trebuie sa platesc pt ea, ce fac? scandal? ce sa spun?
eu ma tot intreb insa de ce s-a spart. nu a lucrat el bine, sau nu trebuia pus portelan la masea, fiind mai fragil? daca argumenteaza ca nu e vina lui ca s-a spart? -
Categoric trebuie sa ti ofere garantie pentru lucrare.Eu asa am avut-1an de zile.Nu cred ca vei intamplina neplaceri,va fi refacuta si ei vor suporta costurile.Nu cred ca este de vina stomatologul,mai degraba cei de la laborator care au facut o.daca se sparge mai tare pana ajungi la medic ai grija sa nu inghiti vreo bucatica sau ce sa desprinde de acolo.
Eu aveam o masea scoasa de mai multi ani,din adolescenta.cea de deasupra locului ramas gol incepuse sa coboare.Mi a facut o lucrare din 3 coroane..celelalte 2 masele de langa locul ramas gol erau perfect sanatoase.Nu ma asteptam sa le slefuiasca ATAT de mult.are cineva o astfel de lucrare?Cum se comporta in timp?..imi pare tare rau de maselele sanatoase,au ramas ca doua cioturi,am avut un soc cand am vazut. -
miaunicia, asta ma gandeam si eu... este destul de rezistent portelanul la forta care se exercita?
stomatologul a zis ca da. pt 4 zile... mai bine puneam la fel ca tine, inainte sa o schimb asa am avut, si nici iubitul meu nu stia de ea, ca nu se vede si nu rad cu gura pana la urechi...
iar de garantie mie nu mi-a zis nimic. am intrebat cand am plecat daca o sa reziste mult si mi-a zis ca nu o sa am probleme. dar nicio specificatie ca-mi garanteaza asta 1 an... -
andreeaX, mai bine ar fi fost sa faci implant... si mie mi se pare sadic sa sacrifici 2 masele sanatoase...
in timp nu stiu cum e... oricum ca inainte nu o sa mai fie. de exemplu la coronitzele astea stiu ca nu e bine pt gingie, ca se freaca mereu de marginea aia. in mod normal, dintele se misca putin in spatiul alveolar in timpul masticatiei, adica nu e rigid. si coronita se misca numai pe gingie...