heeeelp - herpes

•  
    • 567 mesaje
    3 Feb 2007, 07:51
    0 0
    dragele mele , sunt disperata... de fiecare data cand mi se usuca buzele si sunt chinuite imi apare herpes... si nu unul ci mai multe in locuri diferite.
    in dimineata asta iar m-am trezit buboasa. in ultima vreme am avut aproape in fiecare luna ; prin noiembrie si decembrie mi-a iesit de la stres si oboseala, acu de la buze iritate de vant;

stiti vre-un remediu ca sa nu mi se umble iar "botul"? am de la farmacie alifia aceea de 2 grame dar la mine nu are nici un efect
    in trecut am pus tinctura de propolis care le usca dar dupa o vreme nici aceea nu a mai dat nici un rezultat

ma duc la doctor sapt viitoare, dar pana atunci daca stiti vre-o modalitate de a le opri evolutia, pleeeeeeaaaaaaase spuneti-mi si mie

Daniela
  •  
    • 293 mesaje
    3 Feb 2007, 09:46
    0 0
    ai incercat cu fenistil, cand spui alifia aia de la farmacie de 2g sau zovirax?? zoviraxul poti sa il arunci nici la mine nu ajunta, dar finistil la mine si-a facut efectul.
    Trebuie sa fie atenta sa bei indeajuns pe zi, la mine e asa cand beau prea putin imi apare herpes.
    Ca copil imi punea mama o solutie vanata pe buze, dar am uitat cum se cheama, si se uscau mai repede.
  •  
    • 1272 mesaje
    3 Feb 2007, 09:55
    0 0
    din cate stiu herpesul se datoreaza unui sistem imunitar slabit.
    nu cred ca exista ceva pentru a nu mai aparea herpesi, ci doar pentru a face ca acestia sa nu fiu asa durerosi, si sa dispar mai repede.
    la mine apar atunci cand paharul din care beau nu e bine spalat!
  •  
    • 567 mesaje
    3 Feb 2007, 10:12
    0 0
    la mine apar in perioade de sensibilitate. daca nu mananc si nu ma hidratez cum trebuie, daca sunt stresata sau foarte obosita
    dar la mine isi fac si de cap ca imi apar mai m,ulti in diverse locuri pe buze simultan
  •  
    • 27 mesaje
    3 Feb 2007, 11:26
    0 0
    mai este un unguent f bun se numeste ACICLOVIR il gasesti la farmacie dar trebuie sa te dai imediat ce simti ca iti apare herpesul de fapt de 3-4 ori pe zi si trebuie completat si cu pastile tot zovirax iti spune farmacista cum trebuie sa le iei,mie asa mi-a spus daca iti apare mai des trebuie neaparat si pastile luate fiindca este un virus care iti da bataie de cap.
  •  
    • 1552 mesaje
    3 Feb 2007, 16:26
    0 0
    am avut si eu luna trecuta si mi-am dat cu aciclovir cum a mai zis si tipa de mai sus,se gaseste la farmacie si e super ieftin pana in 5 lei
  •  
    • 1037 mesaje
    3 Feb 2007, 16:38
    0 0
    harmony,gasesti la farmacie sau mag naturiste un aminoacid-lisina(eng.lysine)sub forma de pastile si incearca o cura de vreo 2 sapt(1000mg/zilnic).Nu o sa-ti mai apara asa de des herpes..
  •  
    • 82 mesaje
    3 Feb 2007, 17:32
    0 0
    si mie imi iese foarte des acest herpes si eu ma tratez cu ACICLOVIR e smechera crema mie imi trece in 3 zile de la aparitie ma dau si noaptea
  •  
    • 231 mesaje
    3 Feb 2007, 18:22
    0 0
    Ulei de lavanda,dar trebuie sa-l prinzi la inceput,sa pui direct pe el,sa nu mai apuce sa-si faca de cap!!!In rest,fiind cauza virala,dumnealui virusul,sta ascuns in ganglioni si ataca atunci cand organismul e slabit.
  •  
    • 8403 mesaje
    4 Feb 2007, 01:50
    0 0
    cu sau fara medicatie, virusul tot in sapte zile isi face damblaua.

singura solutie este ca atunci cand simti nevoia de a umezi buzele-perioada de incubatie- sa nu le atingi cu absolut nimic, sa consumi multa apa-fara a umezi si buzele insa, si a manca multa lamaie.buzele trebuie sa ramana insa uscate, corpul insa are nevoie de apa.cat mai multa!

de regula el apare cand mai multi factori se asociaza.de exemplu:oboseala, stress, menstruatie, deshidratare masiva, febra si abuz in alimentatie de condimente.evident, pe un sistem imunitar depasit de situatie
  •  
    • 452 mesaje
    4 Feb 2007, 09:46
    0 0
    Optez si eu pentru Aciclovir 5%,e foarte bun si ajuta de fiecare data, si in maxim 2-3 zile esti din nou frumoasa.