heeeelp - herpes
-
0 0dragele mele , sunt disperata... de fiecare data cand mi se usuca buzele si sunt chinuite imi apare herpes... si nu unul ci mai multe in locuri diferite.
in dimineata asta iar m-am trezit buboasa. in ultima vreme am avut aproape in fiecare luna ; prin noiembrie si decembrie mi-a iesit de la stres si oboseala, acu de la buze iritate de vant;
stiti vre-un remediu ca sa nu mi se umble iar "botul"? am de la farmacie alifia aceea de 2 grame dar la mine nu are nici un efect
in trecut am pus tinctura de propolis care le usca dar dupa o vreme nici aceea nu a mai dat nici un rezultat
ma duc la doctor sapt viitoare, dar pana atunci daca stiti vre-o modalitate de a le opri evolutia, pleeeeeeaaaaaaase spuneti-mi si mie
Daniela -
ai incercat cu fenistil, cand spui alifia aia de la farmacie de 2g sau zovirax?? zoviraxul poti sa il arunci nici la mine nu ajunta, dar finistil la mine si-a facut efectul.
Trebuie sa fie atenta sa bei indeajuns pe zi, la mine e asa cand beau prea putin imi apare herpes.
Ca copil imi punea mama o solutie vanata pe buze, dar am uitat cum se cheama, si se uscau mai repede. -
mai este un unguent f bun se numeste ACICLOVIR il gasesti la farmacie dar trebuie sa te dai imediat ce simti ca iti apare herpesul de fapt de 3-4 ori pe zi si trebuie completat si cu pastile tot zovirax iti spune farmacista cum trebuie sa le iei,mie asa mi-a spus daca iti apare mai des trebuie neaparat si pastile luate fiindca este un virus care iti da bataie de cap.
-
cu sau fara medicatie, virusul tot in sapte zile isi face damblaua.
singura solutie este ca atunci cand simti nevoia de a umezi buzele-perioada de incubatie- sa nu le atingi cu absolut nimic, sa consumi multa apa-fara a umezi si buzele insa, si a manca multa lamaie.buzele trebuie sa ramana insa uscate, corpul insa are nevoie de apa.cat mai multa!
de regula el apare cand mai multi factori se asociaza.de exemplu:oboseala, stress, menstruatie, deshidratare masiva, febra si abuz in alimentatie de condimente.evident, pe un sistem imunitar depasit de situatie