of of ce sa ma fac cu ei

•  
    • 40 mesaje
    1 Feb 2007, 19:28
    0 0
    sunt cam stresata din cauza sanilor. Dupa ce am nascut au crescut forte mult in volum , fata de cum erau anterior, iar acum dupa ce nu mai alaptez au ramas a
    atat de mici si s-au cam lasat.ce pot sa fac oare.am inceput cu o serie de exercitii fizice dar nu cred ca o sa ma ajute.da-ti-mi un sfat
  •  
    • 32 mesaje
    4 Feb 2007, 00:15
    0 0
    fa-ti un masaj(cu miscari circulare de la baza sanului spre decolteu, poti sa dai si pe gat) de 5-10 min cu crema puternic hidratanta(eu folosesc nivea cu q10) in fiecare seara.
    Tine-te macar 2 saptamani sau chiar 3, dupa aceea nu te mai lasi
  •  
    • 68 mesaje
    4 Feb 2007, 10:11
    0 0
    Fetelor,eu de vreo 3 saptamani ii tot dau cu masaj,exercitii si dus rece,dar parca nu vad nici o schimbare si nu am decat 23 de ani!!imi vreau sanii inapoi!!!(
  •  
    • 366 mesaje
    4 Feb 2007, 12:36
    0 0
    C`est la vie!nu ajuta intotdeauna dus si masaj/eu faceam exercitii pe acea vreme,pt.intarirea musculaturii,mi-au ajutat.sant exercitii f.bune de aerobic mai eficiente care le vei face dinamic cu forta si te vor ajuta
  •  
    • 40 mesaje
    8 Feb 2007, 14:41
    0 0
    mi-as dori foarte tare sa stiu si eu ce fel de exercitii ai facut
    multumesc
  •  
    • 2487 mesaje
    8 Feb 2007, 16:22
    0 0
    Draga uite citeva exerciti, eu le facem la sport de performanta pt musculatura superiara a bustului:
    primul ,cu plalmele lipite de corp la mivelul sezutului,ridici miinile lateral pina deasupra capului si inapoi,
    -poti face serii de cite 10 miscari si maresti cind te obijnuiesti cu rutina,
    2 cite o mina lateral intinsa la nivelul umarului,arcuiesti pina atingi umarul celalalt ,cu ambele brate
    3 cu ajutorul a doua st de 0,5 umplute cu apa , ridici mininile de la nivelul sezutului pina la nivelul umerilor si inapoi
    4 pe podea lungita cu fata in jos,cu minile arcuite la nivelul sinilor o miscare de ridicare ,dar cu bazinul lipit de podea.
  •  
    • 68 mesaje
    8 Feb 2007, 20:40
    0 0
    http://www.sanatateata.com/frumusete/pectorali.htm
    incearca si aici
  •  
    • 4411 mesaje
    8 Feb 2007, 21:30
    0 0
    silicoane..odata ce s au lasat atat de tare cum spunea o eva nu cred ca vreun exercitiu sau vreo crema ii mai poate readuce la forma initiala..