Cum se schimba medicul de familie?

•  
    • 93 mesaje
    1 Feb 2007, 15:03
    0 0
    Care e procedura?
  •  
    • 2825 mesaje
    1 Feb 2007, 15:06
    0 0
    Iti retragi fisa de la fostul si o depui la actualul, daca te primeste, trebuie sa vorbesti cu el in prealabil, sa nu ramai cu fisa in mana.
  •  
    • 627 mesaje
    2 Feb 2007, 19:15
    0 0
    Eu m-am retars de la vechiul medic ,chiar saptamana trecuta .
    Nu umbli tu cu fisa .Pur si simplu te duci la noul medic ,te inscrie si automat esti retarsa de la cel vechi ,prin sistemul pe care il au ei .Ei tin evidenta prin Casa de pensii ,si automat dupa CNP apari inregistrata la noul medic si te sterge de la vechiul medic.
  •  
    • 120 mesaje
    2 Feb 2007, 20:01
    0 0
    casa de pensii nu are nimic de a face cu medicul de familie. Trebuie sa depui o cerere la casa de asigurari de sanatate ca vrei sa fi stearsa din evidentele medicului x, pt a te putea inscrie la medicul y. Apoi este de datoria fostului medic sa trimita fisa ta medicala la noul medic
  •  
    • 120 mesaje
    2 Feb 2007, 20:05
    0 0
    cat despre primit, ma indoiesc ca sunt medici de familie care refuza pacienti, ei sunt platiti per capita, adica in functie de numarul persoanelor inscrise la ei... cu cat mai multi pacienti, cu atat mai multi bani
  •  
    • 4411 mesaje
    3 Feb 2007, 02:33
    0 0
    Nu trebuie sa faci nimic.Esti retrasa automat de la medicul de familie vechi.La mine asa a fost.Nu a trebuit sa fac nimic.Daca aveti nevoie de un medic de familie bun va pot recomanda eu unul,in bucuresti,sunt f multumita de el,am ajuns intamplator acolo nu i fac reclama
  •  
    • 93 mesaje
    10 Feb 2007, 19:43
    0 0
    OK fetelor, deci eu nici nu trebuie sa il anunt inainte pe actualul medic de familie ca il schimb? In cazul meu, nici nu stiu cum arata medicul meu de familie (si nici el cum arat eu), asa ca asta ar fi solutia perfecta. Cu atat mai mult cu cat medicul meu de familie e in alt oras decat cel in care stau acum.