ma puteti ajuta?????
-
0 0Imi puteti spune cand incepe defapt prima zi a ciclului?La inceput am 2 sau 3 zile cu o scurgere slab ,maro inchis,iar apoi se continue normal.Deci cand e prima zi?Cand incepe scurgerea sau sangerarea?Astept raspunsurire voastre CU NERABDARE.
-
Da43na,te inseli.Ciclul menstrual incepe in prima zi de menstruatie si se termina in prima zi a menstruatiei urmatoare, fara a o include si pe aceasta. Cel mai obisnit interval este cel de 28 de zile (cat cel al ciclului lunar - luna, satelitul natural al pamantului) dar se poate ca acest interval sa fie si mai scurt - de 22 - 27 de zile - sau mai lung - de 30 - 35 de zile, fara a fi ceva anormal. Durata poate fi influentata de starea ta generala de sanatate, de starea de oboseala, de dieta, schimbarea de clima si cel mai adesea, de stress. Dar foarte important este ca durata ciclului menstrual sa fie intotdeauna aceeasi. Atunci cand observi ca ciclul tau care a fost regulat, a devenit neregulat sau daca observi ca dureaza mai putin de 21 de zile sau mai mult de 35 de zile sa stii ca ceva nu este in regula si trebuie sa discuti acestea cu un medic endocrinolog sau ginecolog.
-
Fetelor...ma-nclin in fata inteligentei voastre si ma retrag umila ,lasandu-va sa va dati in spectacol linistite ! Nu mai deranjez,maretele materii cenusii !Nici macar n-am contrazis pe cineva,poate am dat eu peste o asistenta dobitoaca, asta e.....ce-i cu apucaturile astea de femeie isterica doremmmmm....ma rog !Daca ai probleme,ce vina am eu? Mergi la psiholog femeie !