ce sa mai fac?
-
0 0Buna!
Postez aici pt k am o pb careia medicul meu de fam pe care cre k l am plictisit nu prea i da de cap
...so, poate mi dati voi vreo solutie salvatoare
Pb mea de cva vreme e halena....sa va spun ce am facut spre vindecarea ei pan acu:
-mi am scos amigdalele care erau una din cauze k aveau niste cratere(se pare insa k nu sg);
-am fost la stomatologi si am facut un detartraj,tratament k apa de gura(3 feluri dintre care una mi a ingalbenit dintii d abia curatati de alt medic de zici k fumez de 50 de ani si eu n am pus tigare in gura),pus plombe;
-tratament pt giardia k cica aveam si d aia;
-tratament k propolis de 2 ori pe zi de vreo 2 sapt.
Tt astea pe langa frecat zdravan dintii,gingiile si limba k pasta de dinti,bicarbonat...plus ata dentara...
Azi mi a dat trimitere la ORL cu un semn de ? la diagnostic...
O sa ma duc iar si acolo...
Ce banuiesc eu,sa mi spuneti voi dc poate fi asta...
Dupa ce mi am operat amigdalele trebuia sa injectii fac moldamin .da le am luat si le am in sertar..poate sa fi ramas vreun fel de infectie care sa se fi localizat acum in gingii pt k atunci cnd folosesc ata dentara intr o anumita zona sangereaza si miroase urat?!!.
Am citit pe net k unele pers au scapat de pb asta k augmentin si am vazut k are o paleta larga de actiune.Ce ziceti,sa incerc si asta?!
Astept raspunsurile voastre!
Multumesc! -
Banuiesc ca moldaminul este injectabil, nu? Ca daca iei augmentin tablete te poti astepta si la o candidoza linguala. Plus ca antibioticele se dau cu anumite recomandari. Ti s-a descoperit Streptococ beta hemolic la exsudatul faringian sau titru ASLO crescut? Ce anume l-a determinat pe MF sa-ti prescrie moldamin?
-
Sa nu fie totusi vorba de un reflux gastro-esofagian, caz in care iti vine destul de des sa "ragai" (cand emani si halena din stomac). Incearca sa eviti o perioada de timp bauturile carbo-gazoase. Si sa-ti iei Moldaminul daca asa ti s-a prescris. Restul depinde si de consultul ORL. Sa ne mai tii la curent! Sanatate!
-
Va multumesc frumos pt postari!
moldaminul nu mai are efect dc l iau acum pt k mi a fost prescris pt a prelungi efectul penicilinei acu vreo juma de an..
eu nu simt acest miros de aceea ma gandesc k nu i de la stomac...maybe...
am facut marea descoperire din reactiile celorlalti ceea ce nu i kiar ok pt mine
personal nu ma deranjeaza ,deci ...da as fi preferat asta decat sa ma confrunt k imaginea interlocutorului k mana la nas.
cand s k prietenul meu nu va mai zic...mestec o guma la juma de h...nici nu mai stiu km e sa stai k maxilarul relaxat