Cura de slabire pt stomac sensibil?
-
1 0Buna tuturor !
Am 29 ani si de cind ma stiu am fost cam plinuta. Acum m-am ingrasat cu vreo 10kg pe care incerc sa le dau jos, dar nu prea reusesc. Am tinut tot felul de cure de slabire, dar am o gastrita hiperacida si cum majoritatea regimurilor sint pe baza de fructe si elimina total piinea si alte fainoase, ma balonam ingrozitor si ma durea stomacul tot timpul. Ba mai aveam si ameteli dupa vreo 3-4 zile de regimuri numai de fructe si legume.
Daca stie cineva un regim mai "soft", care sa-mi permita sa-l tin si la servici ... (lucrez 8 ore intr-un birou, deci nu pot sa-mi gatesc cine stie ce la masa de prinz).
B. -
Incearca o cura astfel:
o zi mananci numai orez fiert, pe care il poti prepara chiar gustos, cu legume (morcov, ardei, telina, frunze de patrunjel, un pic de delikat)pe care il poti lua intr-o caserola si la birou
o zi mananci doar branza de vaci, de preferinta degresata
o zi mananci cartofi fierti in coaja
o zi carne de pui fiarta
Poti manca aceste alimente in orice cantitate. Aceasta cura i-a recomandat-o medicul mamei mele care are ulcer si care trebuia sa slabeasca urgent datorita problemelor cardiace.
Important: bea multe ceaiuri fara zahar si apa plata.
Succes!! -
Multumesc pt raspunsuri, o sa incerc sa le urmez. Intr-adevar, am observat si eu ca singurele alimente care nu ma baloneaza sint lactatele (cu exceptia iaurtului) si carnurile. O singura intrebare: cit timp pot sa tin regimul asta cu ozi orez, o zi cartof etc. ? Pot sa introduc si o zi de fructe sau una de legume? B.