mycroginon versus logest

•  
    • 2 mesaje
    21 Aug 2003, 13:43
    0 0
    Folositi aceste anticonceptionale? Sunteti multumite? De ce da sau de ce nu? Eu folosesc de vreo 2 ani Mycroginon, dar am observat ca mi s-au inmultit perisorii pe fata! Mi-a zis medicul meu ginecolog sa incerc sa trec pe Logest, ca are o cantitate mai mica de hormoni. Dar vreau sa aud si pareri de la cele care au folosit aceste pastile, tocmai pentru a nu cadea din lac in put. Multumesc.
  •  
    avy
    • 490 mesaje
    21 Aug 2003, 16:51
    0 0
    De ce le folosesti?Te poti proteja si altfel.
  •  
    • 2 mesaje
    21 Aug 2003, 20:06
    0 0
    Altfel cum? E vorba de o relatie stabila, fara copii (inca). Medicul de la planning familial ne-a indrumat si mi-a recomandat Mycroginon. Nu stiu daca pot folosi IUD, neavand copii, dar stiu ca organismul meu e foarte sensibil si nu accepta nimic ce nu e al sau!
  •  
    avy
    • 490 mesaje
    22 Aug 2003, 09:37
    0 0
    Te inteleg.Si eu am o relatie stabila de 2 ani si inca nu e timpul de copii ,dar nu iau anticonceptionale.Trebuie sa-ti cunosti organismul si exista prezervative.
    Tot ce stiu ca anticonceptionalele iti fac rau mai tirziu(vezi osteoporoza, cu care nu e de glumit!)chiar daca ti le-a recomandat un doctor , mai gindeste-te.
  •  
    • 12 mesaje
    22 Aug 2003, 13:47
    0 0
    Din cite stiu eu sunt bune ambele anticonceptionale,dar daca nu ai inca copii n-ar trebui sa iei deloc.
  •  
    • 790 mesaje
    27 Aug 2003, 14:51
    0 0
    ce legatura au anticonceptionalele cu osteoporoza, ca eu habar nu aveam?!
    de fapt, niciodata nu mi-am inchipuit ca o pastila care face ceva fantastic totusi, impiedica fecundarea ovulului si regleaza ciclul si so on, are numai beneficii.
    dar asta e.
  •  
    • 2 mesaje
    28 Aug 2003, 09:51
    0 0
    Eu folosesc Logest de aproximativ 5 ani. Nu au aparut manifestari neplacute, nu m-am ingrasat, chiar am slabit 4 kg, dar asta este in functie de organismul fiecaruia. Daca ai probleme cu ficatul sau fierea, nu iti recomand sa iei pilule, deoarece o sa observi anumite tulburari, mai ales balonari dupa ce iei masa.Logestul are cel mai mic dozaj hormonal si am observat ca majoritatea angajatilor din industria farmaceutica care folosesc anticonceptionale, folosesc Logest.
  •  
    • 562 mesaje
    28 Aug 2003, 13:04
    0 0
    Folosesc mycroginon de 9 ani. Este eficient. Nu are reactii adverse. Nu m-am ingrasat nu am slabit,sunt foarte bine. Binenteles mi l-a recomandat medicul ginecolog si inca ceva reduce riscul aparitiei cancerului uterin.Sanatate fetelor!
  •  
    • 2 mesaje
    28 Aug 2003, 14:29
    0 0
    eu folosesc Logest de 3 ani si ceva. mi s-a parut super. eu sunt f.f.f multumita de aceste pastile.nici nu credeam ca poate fi atat de bine daca le ei. de ce? in primul rand nu mai am dureri si probleme la menstruatie, iar in al doilea rand nu am grija cu ce ma protejez (mentionez faptul ca am prieten stabil)
    l-am recomandat si altor prietene care il iau si sunt si ele multumite. asa ca e alegerea ta ce vei face. eu oricum il recomand.si nici nu te ingrasi sau orice altceva de genul asta-par pe fata etc...
  •  
    • 1101 mesaje
    28 Aug 2003, 15:20
    0 0
    pt fetele care folosesc Logest:

de cand il folositi ati facut si pauza/pauze? sau l-ati luat in continuu?
    Multumesc pt raspuns!
  •  
    • 291 mesaje
    28 Aug 2003, 16:02
    0 0
    Cat costa o folie de Logest?
  •  
    • 1101 mesaje
    29 Aug 2003, 09:10
    0 0
    225.000 lei (aprox. depindede farmacie)
  •  
    • 291 mesaje
    29 Aug 2003, 10:46
    0 0
    Brrrrrrr! trebuie sa iau asa ceva pentru anumite reglari.Multumesc mult.
  •  
    • 111 mesaje
    30 Aug 2003, 11:15
    0 0
    dificilo, inscie-te la un cabinet de planificare familiala. astfel, ai o groaza de avantaje: iei pastilele la pret mai mic, mult mai mic, e un doctor care te intreaba de fiecare data adaca ai probleme, disconfort,te sfatuieste daca ai nevoie de vreo aminare de ciclu, mai pica gratuitati...
  •  
    • 63 mesaje
    18 Iul 2006, 15:38
    0 0
    Fetelor , raspundeti-mi si mie la o intrebare... pt cele care folosesc Logest, aceste anticonceptionale ajuta la cresterea sanilor in vreun fel?? am auzit multe fete care confirma, dar in cazul Logest, nu stiu abea incep sa le iau...
    Multumesc !