mycroginon versus logest
-
0 0Folositi aceste anticonceptionale? Sunteti multumite? De ce da sau de ce nu? Eu folosesc de vreo 2 ani Mycroginon, dar am observat ca mi s-au inmultit perisorii pe fata! Mi-a zis medicul meu ginecolog sa incerc sa trec pe Logest, ca are o cantitate mai mica de hormoni. Dar vreau sa aud si pareri de la cele care au folosit aceste pastile, tocmai pentru a nu cadea din lac in put. Multumesc.
-
Te inteleg.Si eu am o relatie stabila de 2 ani si inca nu e timpul de copii ,dar nu iau anticonceptionale.Trebuie sa-ti cunosti organismul si exista prezervative.
Tot ce stiu ca anticonceptionalele iti fac rau mai tirziu(vezi osteoporoza, cu care nu e de glumit!)chiar daca ti le-a recomandat un doctor , mai gindeste-te. -
Eu folosesc Logest de aproximativ 5 ani. Nu au aparut manifestari neplacute, nu m-am ingrasat, chiar am slabit 4 kg, dar asta este in functie de organismul fiecaruia. Daca ai probleme cu ficatul sau fierea, nu iti recomand sa iei pilule, deoarece o sa observi anumite tulburari, mai ales balonari dupa ce iei masa.Logestul are cel mai mic dozaj hormonal si am observat ca majoritatea angajatilor din industria farmaceutica care folosesc anticonceptionale, folosesc Logest.
-
eu folosesc Logest de 3 ani si ceva. mi s-a parut super. eu sunt f.f.f multumita de aceste pastile.nici nu credeam ca poate fi atat de bine daca le ei. de ce? in primul rand nu mai am dureri si probleme la menstruatie, iar in al doilea rand nu am grija cu ce ma protejez (mentionez faptul ca am prieten stabil)
l-am recomandat si altor prietene care il iau si sunt si ele multumite. asa ca e alegerea ta ce vei face. eu oricum il recomand.si nici nu te ingrasi sau orice altceva de genul asta-par pe fata etc...